Dziś na Karkonoskiej namierzony kolega Integralle - Ależ ONA (156) się prezentujeeeeeee![]()
Skręcałeś w lewo - (ja jechałem od Bielan - stałem pierwszy na światłach)
Pozdro !![]()
Dziś na Karkonoskiej namierzony kolega Integralle - Ależ ONA (156) się prezentujeeeeeee![]()
Skręcałeś w lewo - (ja jechałem od Bielan - stałem pierwszy na światłach)
Pozdro !![]()
dzis machalem koledze z niebiesko-pastelowej 156 na borowskiej- kolega lekko zdziwiony ale odmachal oraz widziany lucek na wyscigowej-chyba nie widzial jak machalem![]()
If you just let me I'll find a way
To ease your mind and for you to stay
And I will untie all the ropes
It's hard for me but believe me, I'm trying.
Pozdrawiam kierownika białej mito w Jeleniej, blachy DJ, rączka wysoko na moje światła.
Widziałem Cie jeszcze kolo 13 na tej samej ulicy z tym, że wyjeżdzałeś gdzieś spod carefura, ale zapalilo sie krwisto zielone, a policaje stały obok i nie chcialem ryzykować gonitwy
pozdrawiam serdecznie: czarna 156 SW DKL widzianej w drodze do kudowej, srebrnej 156 ONY widzianej w karłowie, czarnej 156 v6 z lotka widzianej w samej kudowie- tu odmachane i czarnej i czerwonej 146 jadacych od wroclawia , numerow nie pamietam![]()
Pozdrawiam dziś mijanych Alfisti na drodze Legnica - Kochlice
"Alfa chociaż mała prowokuje do zgwałcenia pierwszych stu stron kodeksu drogowego."
jest: 156 2.4 JTD 04r...
była: Gtv 2.0 Twin Spark Verde Tropico 96r...
dzisiaj ok. godz. 19-20 w miroslawicach widzialem srebrna 166 DSW xxxxx - nie pamietam bo szybko sie mijalismy. Kto to?
ps. bylem pasazerem bialego mondeo![]()
Pozdrowienia dla kierownika 147 jadącego wczoraj od strony Kłodzka w kierunku Międzylesia.. Blaszek nie pamiętam ale chyba DW (za szybko jechałem zeby zczytać) ale światełka i łapka byłaPozdrawiam
![]()
na tej trasie Krzysiu czesto alfy mijam zawsze macham ale rzadko odmach sie pojawia...nie mowie ze nigdy...a ostatnio co pisalem do Ciebie to jechala identyczna 166-ka w tym samym kolorze wiec myslalem ze to Ty...
Biała Brera na nr DL _____ dziś na drodze legnica złotoryja![]()
145 1.6TS a jednak dalej jest
AR G. 1.4 MA
Olaf, to bankowo ta sama, ktora widzialem jakis czas temu na trasie Głogów - Lubin, dobrze sie prezentujedzis na rondzie na wjezdzie do Lubina czerwona Alfa GT, blachy ZGY
18:30 widziana AR 164 na blachach PP, trasa Lubin - Rawicz, kierownik mignal swiatlami![]()
Ostatnio edytowane przez kenobi ; 28-06-2011 o 18:08
..... powered by www.cinsoft.pl