Mówiłem do Dream166 hahaha, no ciężko tam coś wepchać ale jak to mówią " co sie popieści to się zmieści " haha
![]()
Mówiłem do Dream166 hahaha, no ciężko tam coś wepchać ale jak to mówią " co sie popieści to się zmieści " haha
![]()
Apropo kupna auta to Patryk kiedy ty się dorobisz swojego? Mówiłeś kiedyś coś o 166? Co z twoimi planami?
Mówiłem ale i dodałem jak skończe szkołę i pójdę do pracy , bo w inny sposób nie dorobię się auta.... za długo to wszystko kuźwa trwa....![]()
Trzeba było zbierać do świnki skarbonki a nie na przelew na imprezach przeznaczać![]()
No chyba na jedzenie do JTS-a....![]()
narazie to stany ktorych widzialem ni sa za dobre :/ duzo ich widze i ogladam teraz i tak mysle czy nie schowac honor do kieszeni splacic brata i jezdzic 166 dalej
oooooo matko 3 dni jezdze i same kondony nie auta ;/
Ostatnio edytowane przez dream166 ; 18-04-2014 o 21:38
juz schowalem honor do kieszeni i dogadalem sie z bratem i splacilem go zostalem pelnoprawnym i 100% posiadaczem 166![]()
To jeszcze dowód i ubezpieczenie na siebie przepisz i wtedy będziesz pewny że 166 jest napewno twoja![]()
to zostawiam bo ubezpieczenie jest do czerwca wiec dociagne do konca ubezpieczenia i papiery beda juz na mnieBumarc bede mial interes do Ciebie
![]()