sam bym sie skusil ale narazie mam jeszcze troche innych wydatkow, a tak apropo ta biala 147-ka co miales na sprzedaz to sam ja oklejales czy ktos Ci ja robil?
sam bym sie skusil ale narazie mam jeszcze troche innych wydatkow, a tak apropo ta biala 147-ka co miales na sprzedaz to sam ja oklejales czy ktos Ci ja robil?
Wspolnie z moim znajomym ale powiedzialem ze to ostatni raz jak sie biore za oklejanie - nie jest to takie proste - 2 osoby 23 godziny non-stop - profesionalistom troszke szybciej to idzie.
Zreszta jak przejzysz wczesniejsze posty to zauwazysz ze znalazlem latwiejszy sposob - 2 godz przygotowan, 3 godz nakladania materialu, 3 godziny utwardzania i gotowe.
A zrewac mozna tak jak folie
A jak za okolo 3 michy bedziesz chcial cos kupic to pewnie bede sprzedawal 04 srebrna z czerwonymi skorami i z mniejszym przebiegiem![]()
do 3 miechow to max tak planujeA co az 3 miechy Ci z naprawa zejdzie? heh
- - - Updated - - -
jak bedziesz mial mozliwosc to podrzuc jakies foty
3 czy 5 dr ? 1.6?
a co tam w niej bylo grzebane?
podeslij jakies foty to pomyslimy
- - - Updated - - -
tak co roku jej auta wymieniasz na skore i bez? hehe
Grzebane:
-blotnik
-mocowanie blotnika
-zderzak
-lampa
podluznica nie byla nawet dotknieta
Jak chcesz zobaczyc zdjecia to kliknij: http://www.alfaowner.com/Forum/repub...ml#post4919207 jak rowniez pare postow nizej sa foty z juz zlozonej bez lampy.
Jak bedziesz zainteresowany to daj znac i wtedy zrobie fotki.
A co do zmieniania aut to mojej Pani zmieniam srednio 4 razy w roku ostatnimi czasy![]()
dziwne ze ją w takim stanie oddali na szrot.. co za swiat ;P tak poza tym dobrze silniczek i zawieszenie chodzi ?
i w jakiej mniej wiecej cenie chcialbys ja oddac ?
frekwencje to wy tu tragiczna macie hehe