prezes-tk kolega robi "fuszki" u siebie?koło Bytowa można wiedzieć gdzie? tak na przyszłość. może będe w multikinie w przyszła niedziele to sie pojawię. pozdrawiam.
prezes-tk kolega robi "fuszki" u siebie?koło Bytowa można wiedzieć gdzie? tak na przyszłość. może będe w multikinie w przyszła niedziele to sie pojawię. pozdrawiam.
Chłopaki, jak byłem ostatnio to przekonałem, że jednak muszę mieć Alfę i w końcu się udało kupić. Za jakiś czas was odwiedzęDzięki Piket za przejażdżkę.
Dajcie znać jak będziecie coś organizować to ja podjadę sobie do Słupska na ploty.
Sbenios nie ma sprawy... Wpadnij pochwal się nowym nabytkiem...![]()
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
3 sierpien tylko gdzie i o ktorej
Myślę tak ok godz 18...
A gdzie to już jak chcecie...
Ja proponuje nasze najstarsze miejsce czyli parking przy Castoramie no chyba że wolicie przy CH Jantar?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Jakieś przekłamanie chyba nastąpiło. Nie robię fuszek koło Bytowa, kieruję warsztatem w Słupsku. Ale robiłem jedną rzecz u kolegi koło Bytowa, ze względu na jego znajomość tematu, a co za tym idzie, szybkość wykonania zadania. U mnie trwałoby to dwa razy dłużej bo robiłbym to pierwszy raz.
Mój dobry kolega jest związany zawodowo z Alfą Romeo i jej techniczną obsługą, naprawami. Posiada dobrze wyposażony warsztacik niedaleko Bytowa, odpowiednią wiedzę i do tego jest otwarty na nowe zagadnienia i sposoby radzenia sobie z przypadłościami aut. Nie tylko najlepszej marki ale również innych. Odwzwij się do mnie, do Elteka (przeczytasz cały wątek to znajdziesz kontakt do mnie), a ja do tego czasu zapytam, czy mogę ujawnić namiary.
ok kolego Tomaszu to bardzo fajnie z góry dziękuję. zawsze się ktoś taki przyda kto spojrzy na Alfę fachowym okiem. pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez moristkkf ; 02-08-2013 o 09:04