Michał dlaczego nie było Cię w Żegocinie w niedzielę?![]()
Michał dlaczego nie było Cię w Żegocinie w niedzielę?![]()
Hubert w niedzielę to ja trzeźwiałem po weselu, miałem w planach tego grilla ale no nie byłem w stanie w ogóle to kac morderca nie ma sercaale widziałem że Ty byłeś
![]()
to by wszystko wyjaśniałono wybraliśmy się z Piotrkiem 100km na grilla w niedzielne popołudnie
ogólnie to masz czego żałować, jak będzie jakiś spot w Tarnowie to pewnie też się wybiorę
hajtałeś się czy tylko bawiłeś?
![]()
Nooo powiem Ci że km to nic, najważniejszy to ten smak kiełbaskiheheh nooo jak tylko będzie jakiś spocik w Trn to pewnie się zobaczymy
nie spieszy mi się do tego jeszcze
póki co tylko bawiłem
ha
a no to pewniedawaj znać jak będziesz się wybierał to jak tylko będzie czas to i ja zajrzę
![]()
okej okej nie ma sprawypasuje nadrobić te spoty bo czasu kompletnie nie miałem ale jak tylko bd to odświeżymy kontakt wzrokowy Belli naszych
![]()
Chętnie się załapię na spocik, gdybyście cos organizowali, dzisiaj odbieram bellę![]()
No to się trzeba ugadać kolego i sie zjechać![]()
![]()
Jeśli jest ktoś chętny na spota z Tarnowa i okolic to w niedzielę 30.06 o godzinie 15.00 spotykamy się w Bochni na górnym parkingu Galerii Rondowięcej w temacie ---> http://www.forum.alfaholicy.org/malo...s_jest-99.html <--- Zapraszamy
![]()
Cisza tutaj aż głupioja z takim pytaniem do naszego "opiekuna" Mariusza czy w tym roku będzie jakiś zlot w Gródku nad Dunajcem tak jak to było w tamtym roku ? ? ?
![]()