hey byłem oglądałem i na prawdę trzeba chcieć to auto by je kupić. przód nie bity i tył też. oba boki auta lakierowane z tym że od strony kierowcy pomiędzy drzwiami a tylnym nadkolem pęka szpachla i miernik nie łapie grubości a jest do 2 mm do tego w tym miejscu wychodzi korozja spod lakieru, z drugiej strony średnio od 300 do 800 mikro lakier, silnik jak twierdzi właściciel pali olej i trzeba go pilnować, wyciek z ślinika olej ścieka z góry po misce olejowej nie wiem jak bardzo to poważne, przyśpiesza i hamuje dobrze, wydaje mi się że wahacz dolny troszkę stuka, korozja układu wydechowego ale bez tragedii, aaa i wnętrze dość zmęczone nie jak na ten przebieg chyba że skóry w GT są tak słabej jakości. Ja odpuściłem sobie ją bo dla mnie za dużo tematów na początek do ogarnięcia, piszczy jakaś rolka w silniku a podobno wymieniony rozrząd i jeszcze te uszczelnienia wtrysków gazu na przeźroczysty silikon ... ale za 10 K byłaby dobra baza do dłubania o ile ktoś upora się z tym spartaczoną naprawą blacharską