Pozdrowienia dla Pawła ktory chcial mnie rozjechac dzis pod Frazzesem na Kolejowej oraz dla Huberta,a raczej dla jego 147 stojacej u mnie dzis pod blokiem-ladne te ramki ladne![]()
Pozdrowienia dla Pawła ktory chcial mnie rozjechac dzis pod Frazzesem na Kolejowej oraz dla Huberta,a raczej dla jego 147 stojacej u mnie dzis pod blokiem-ladne te ramki ladne![]()
Piotrek pod jakim Twoim?! to mój blokno wiem, że ładne
![]()
Pozdrowienia dla kieroników alf mijanych dzisiaj na trasie Jarosław-Dynów Dynów-Sanok. Jechałem 166 grafitową RSA, jeden kierownik mi chyba dźwigał rękę ale przepraszam ze nie odmachałem ale w ostatnim momencie zobaczyłem.
Pozdrawiam kierownikow bardzo wielu Alf (najwiecej 156ek), jakich spotkalem w Rzeszowie i okolicach-tych zaparkowanych na osiedlu Projektanta (Leska, Krosnienska itp), kolege w szarym (?) Sedanie RLA (z ramkami) na 4ce Rz-ow-Lancut oraz kolegow w takim samym sedanie chyba tez RLA ale bez ramek, ktorzy pomachali nam na trasie Lancut-MarkowaAha i jeszcze kolege ze 156ki bodajze TSA, ktory pomachal nam na 9-ce chyba w okolicach Lipnika
Wysyłane z mojego HTC ChaCha A810e za pomocą Tapatalk 2
Moja ex - teraz u kolegi "szybka"...
Pozdrowienia dla kierowniczki/kierownika "brązowej" 159 RZ .......G zaparkowanej wczoraj (i nie tylko wczoraj) pod KWP w Rzeszowie.
Pozdro dla kolego lobov, który jechał za mną od Woli Małej do Rakszawy (za zdezelowaną Astrą kombi xD) dzisiaj po godzinie 18.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Pozdrowienia dla kolegi w czarnej 166 z klubowymi ramkami widzianej około 15.30 na Okulickiego - stałeś między bramami wjazdowymi na parking a wjazdem do garaży.
haha a mi sie smiac chce bo kolega o ktorym pisalem ze go widzialem jak gopolicja trzymala trafil do mnie na firme.Niestety na forumgo nie ma.
Pozdrowienia dla ciemnej 156 SW na RRS z klubowymi ramkami widzianej dzisiaj ok 14:30 na "Żwirkach"Widoczna z daleka
![]()