spotykajmy sie o 14 pod auchanem na parkingu kolo stacji i mozna ruszac na 16 mozemy jechac pierw na ta kepska zobaczyc jak nie wyjdzie to karolinka
spotykajmy sie o 14 pod auchanem na parkingu kolo stacji i mozna ruszac na 16 mozemy jechac pierw na ta kepska zobaczyc jak nie wyjdzie to karolinka
Jest pewien problem z rezerwacją na Kępskiej. 16:00 w niedzielę to godziny szczytu.
Z informacji udzielonych przez pracownika - w przypadku rezerwacji trzeba by zebrać 12 osób jeżdżących 30'. Wtedy im się to opłaca. Istnieje naturalnie opcja poczekania na swoją kolej. Na miejscu można napić się kawy z ekspresu i zjeść coś z mini baru.
Proponuję podjechać tam na miejsce odrobinę wcześniej czyli na 15:30. Jeśli czas oczekiwania nie będzie przekraczać 30' to zostajemy a jeśli nie to lecimy na Karolinkę. Tam zwykle nie czeka się dłużej niż 10'.
Co Wy na to?
Przed Karolinką nie ma problemu. Poinformowano mnie, że mają do dyspozycji 8 wózków. Wstępnie mamy rezerwację na 16:30.
Tak jak pisałem wcześniej:
-Na Karolince można lepiej powalczyć kontaktowo, tor jest szerszy więc można łatwiej wyprzedzać.
-Mają niższe ceny.
Czekam na Wasze propozycje.
Myślę że obie propozycje są właściwie tak więc 15.30
Nie ma różnicy czy kepska, czy karolinka. Można z testować oba tory. Wybierzmy dzis ten,który jest dzis dostępny, a następnym razem z rezerwacja ogarniemy się wczesniej. Pasi?
jak tak to jedziemy o 14 z auchana prosto pod karolinke i nie będziemy kąbinowac
OK. Czyli widzimy się o 15:30 przy torze Le Mans pod Karolinką.
Paweł dzięki za spotkanie i do następnego
my skoczyliśmy jeszcze na karty w zabrzu i było extra z pomiarem czasu pozdrawiam.
Dodano po 26 minutes:
http://www.youtube.com/watch?v=lp8WkHNX4Ds
warto porównac hehehe
Ostatnio edytowane przez ozi 164 ; 13-04-2014 o 19:23 Powód: Dodano
He he dobry filmik.
Dziękuję za spotkanie - pierwsze koty za płoty.
Następne spotkanie na Waszej ziemi.
Następny raz jadę z wami na naszej ziemi :-)
Wysłane z mojego HTC One S