przepraszam ...ale juz niebende z wami pisał ....bendąc DYSLEKTYKIEM jest to [chyba] zabronione przez moderatora
przepraszam ...ale juz niebende z wami pisał ....bendąc DYSLEKTYKIEM jest to [chyba] zabronione przez moderatora
w niedziele pracujemam na 14...
A Ty Andrzeju nie przejmuj sie tym i pisz normalnie a jak koles nie potrafi tego zrozumiec to czas na zmiany moderatora.Nie wiem jak innym ale mnie to wogole nie przeszkadza i mysle ze pozostalym osoba tez nie przeszkadza wiec spokojnie pisz dalej
nie martw sie bende pisał a moderator ..to mondrala i zadziera nos
Karol udziela sie tylko glupoty jakies wypisujecie ;p o jakis niemcach sremcach czy kim tam jeszcze innym, a najlepszy niemiec to ... juz chyba kazdy wie.. ;p
Pisz pisz borsuk spokojnie.
To co jutro jakies spotkanie na lotnisku czy nie ? Po 14 najlepiej, bo Kastro w pracy hehe ;p Zart
juljian a ty na kulig niechcesz w styczniu ....domnie zawitać
ty Karol a ty sie wpiszesz na kulig do mnie ....dasz rade ...już tam zaglondaj....bo widze że ten kulig to porażka bendzie i sanie sam pociągne
czemu porazka my slavole michy karole impulse buszmeny moze jacki chyba i juz masz ok. 14 osob plus dzieci moze ktos jeszcze pojedzie
witam mam pytanka a moze jutro a raczej dzisiaj o 14:00 moglibysmy sie spotkac na lotnisku Tomek nie zapomnij o lapku pozdro
Ostatnio edytowane przez buszmeno ; 20-11-2011 o 00:19