Przecież to najdroższa Brera z tego rocznika na Allegro. Pozostałe oscylują w okolicy 26 000 zł.Nie za tania trochę?
Przecież to najdroższa Brera z tego rocznika na Allegro. Pozostałe oscylują w okolicy 26 000 zł.Nie za tania trochę?
Panowie co myślicie o tym samochodzie? Głównie chodzi mi o cenę bo ta wydaje mi się przesadzona i wyceniałbym to auto bardziej na okolice 40 tys. Co prawda przebieg i historia jest bardzo fajna, ale mimo wszystko auto już swoje lata ma i niestety na koncie miało już jakąś szkodę.
https://www.otomoto.pl/oferta/alfa-r...olx#xtor=SEC-8
Można prosić jakieś czujne oko o zerknięcie?
otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-wagon-2-4-jtd-at-ID6za8AI.html
Całkiem nieźle to auto wygląda żeby było młodsze i w JTD to sam bym pojechał ją obejrzeć ,bo też szukam AR 159 tylko w JTD ok 200 kucy.
przebieg jest zastanawiający przejechane tylko 89 tyś, to średnio wychodzi ok 800 km w miesiącu. może był silnik zmieniany lub kręcony .
przed zakupem zleć oględziny w Autotesto zamawiasz przez neta i w ciągu 24 h dojeżdzają i auto tak ci prześwietlą,sprawdzą wszystko łącznie z ciśnieniem w oponach (podłączą pod kompa,wjadą na ścieżkę, miernik lakieru,zawieszenie, obejrzą każdą śrubkę w samochodzie,robią przy tym od 100-200 zdjęć.
Wyceniają usunięcie w aso ewentualnych usterek,i powiedzą czy auto jest warte tej ceny,czy raczej się targować.nie musisz nawet być na miejscu.tylko pogadaj z właścicielem czy udostępni auto do szczegułowej kontroli,podobno całe sprawdzenie trwa nawet 4 godz.
Poczytaj w necie opinie na ich temat i przykładowe raporty jakie wykonali.
- - - Updated - - -
Całkiem nieźle to auto wygląda ,ale cena też wydaje mi się ,że gościa trochę poniosło.
No fajnie tylko to 2.4 czego trochę się obawiam.
Mam jeszcze coś takiego: otomoto.pl/oferta/alfa-romeo-159-full-opcja-navi-gsm-automat-zadbana-garazowana-polecam-ID6zKc5I.html
seed przypadkiem mam 1,9 na sprzedaż![]()
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Mogę prosić o link do ogłoszenia lub więcej szczegółów?
Poszło PW, bo ogłoszenia jeszcze nie ma.
Giulia Veloce Misano Blue 2.0 TB
159 Sportwagon Q-Tronic '06 Nero Oceano była
Dacie coś znać odnośnie Brery którą wrzuciłem? Stargowałem do 45 tys, ale zastanawiam się czy cena nie jest mimo wszystko trochę przesadzona.
Pozdrawiam