Uwaga!!uwaga!! Marta zapisała się na kurs prawa jazdy więc UWAGA!!na ulicach;p
Uwaga!!uwaga!! Marta zapisała się na kurs prawa jazdy więc UWAGA!!na ulicach;p
no to masz przechlapane jak slavolchodz z drugiej strony zawsze mozesz pic a ona jedzie
![]()
Tomasz, no w końcu po to się je wysyła na te prawko hehe ;p
dzisiaj jechałem przez piłę, i się zastaniawiałem dlaczego służby drogowe owijają drzewa i przestawiają przystanki dalej od drogi. i teraz już wiem pewnie tą trasą marta będzie jeździć:-)
http://moto.wp.pl/kat,23681,page,4,t...wiadomosc.html Może mi się uda. Sławku może być z kropką.![]()
No hey wszystkim co taka cisza było coś mówione o jakimś wywiadzie artykule i cisza jutro niedziela i o spocie też cisza.prezesura coś zaniedbuje członków nie przekazuje żadnych informacji ... Czekam na info na temat jutrzejszego spota i czy będzie w końcu ten artykuliku czy nie
artykul zalatwia grzechu a co do spota to nie wiem o 17 jest f1 podajcie godzine, na ktora wszystkim pasuje i bedzie ustalone. dzwonilem do arka z bravo klubo nie odbiera w tygodniu zadzwonie nie bede truł mu dupy w wekend. mi pasi godzina 14 mamy 2 godzinki na kawke.
mi pasi jak innym??
Dam znać jutro, jeżdżę na wtryskach od 2.5 litra, koni uciekło całe stado i nie wiem czy warto męczyć silnik na zubożonej mieszance (komputer nie chce się za bardzo dostosować a wtrysk nie doszedł).
Mustang 2012 3.7 V6 , na razie musi wystarczyć...
Mi tez pasi, moze z malym poslizgiem. Spokojnie KaStro, bedziesz mial dzisiaj okazje udzielic wywiadu hehe ;p