Pozdrawiam kierownika i kierowniczkę srebrnej 156 (RZ ...) jadącej wczoraj około 14.00 na trasie Pilzno - Dębica. Chwilę jechałem przed wami![]()
Pozdrawiam kierownika i kierowniczkę srebrnej 156 (RZ ...) jadącej wczoraj około 14.00 na trasie Pilzno - Dębica. Chwilę jechałem przed wami![]()
Pozdrowienia dla Pani w czerwonym Mito widzianej na Rejtana dziś około14.30 też podnosiłem łapę ale nie wiem czy było widać przez te brudne szyby, mówię tu o moich szybach![]()
Pozdro dla kierownika 159sw. Jechałem dziś ok 10:00 od zapory do Przemysłowej za Tobą![]()
Pozdro dla kierownika czarnej? 147 RLA z ramkami klubowymi widzianego dziś po 12 w Woli Dalszej.
159 SW 1.9 JTS 16V 2006r.
147 1.9 JTD 8V 2004r.
Dzisiaj na Felinie w Lublinie minąłem chyba 156 SW, ale nie jestem pewien, bo się zamyśliłem, a kierowca chyba mi machnął ręką. Odmachałem już do nikogo, bo mnie minął a ja się wtedy obudziłem![]()
No, to człowieki... jakbyście, w najbliższym czasie widzieli czarną 147 szorującą brzuszkiem po asfalcie z szerszym rozstawem osi na krakowskich numerach, to znaczy, że to ja się przemieszczam po waszych terenach...![]()
Chip tuning, EGR off , DPF off, SCR off, Lambda off , modyfikacja dawki startowej oraz inne.
Więcej informacji: www.conmir.pl, lub Fanpage na FACEBOOK
Trochę o korektach - > Motoblog - wpływ korekt pod obciążeniem
Trochę o DPF - > Motoblog - co warto wiedzieć o DPF
pozdrowienia dla Dominika (Ramzesa) i dziękuję za pomoc z komputerkiem![]()
A proszę bardzoi pozdrowienia Hubert również dla Ciebie.
Diagnostyka i ChipTuning JTD, TDI, HDI, HGW... tel: 661-104-166
>>>> Modyfikacje softu także po przesłaniu sterownika <<<<
pozdrawiam 156(9)? LTM na ramkach widzianą zaparkowaną pod Millenium Hall, pozdrawiam Kacpra Q4 zaparkowaną pod Nowym Światem i czarną(granatową) 166 2,4 jtd RDE bez ramek widzianą również w Millenium Hall![]()