Przybyliśmy, ale nie jeździliśmy bo były rezerwacje do godziny 21. Na przyszłość trzeba rezerwować albo patrzeć czy jest wolne już danego dnia, bo przyjmują rezerwacje do 24h przed (zazwyczaj).
Także ustalamy nowy termin![]()
Przybyliśmy, ale nie jeździliśmy bo były rezerwacje do godziny 21. Na przyszłość trzeba rezerwować albo patrzeć czy jest wolne już danego dnia, bo przyjmują rezerwacje do 24h przed (zazwyczaj).
Także ustalamy nowy termin![]()
a nie da rady z rana ? chętnie bym przyjechał na spocik, ale niestety codziennie od 14 pracuje, może sobota, niedziela ?może większej ilości ludziom by pasował termin, jak sie zaopatrujecie ?
Dla mnie żaden problem
w ten weekend mnie nie ma, ale następny i kolejny owszem - rano, wieczorem i w południe może być![]()
Ostatnio edytowane przez rzelich ; 02-11-2013 o 00:50
Czy ktoś z Was będzie zamawiał kalendarz na nowy rok? Szukam do 3 chętnych osób gdyż taka widocznie jest maksymalna liczba w przesyłce i przy 4 osobach płacimy tylko 20zł + 4zł. No i oczywiście okazja do zmontowania spota![]()
Ja chętnie zamówie.
Wysłane z mojego PAP4500DUO przy użyciu Tapatalka
to jak, znajdą się jeszcze dwie osoby?
Mam nadzieje ze warto będzie
Weź mnie też pod uwagę
Akcja przerodziła się w zamówienie grupowe (mamy już obecnie 5 sztuk). Na chętnych czekam jeszcze do północy, potem zamawiam
Przy okazji mała reklama - zapraszam do głosowania na zdjęcie października![]()