Tak w Ganinexie
Dodano po 12 minutes:
![]()
Tak w Ganinexie
Dodano po 12 minutes:
![]()
Ostatnio edytowane przez Spidimilan ; 27-05-2014 o 15:28 Powód: Dodano
Ja bym chętnie podjechał jutro np. po 14.00![]()
Pozdro dla ciemnej (nie zdążyłem się przyjrzeć z zamyślenia), migającej mi dziś po 8 rano światłami, 156 przedliftowej na klubówkach, którą mijałem na ul. Kosów- też ciemna 147
![]()
Cześć
Gliwice "rządzą"
ja bez Alfy (choć to stan przejściowy)
Adama "wcięło" nie wiadomo gdzie?
A Ozi z Darkiem tylko te tory i tory - choć to akurat godne pochwały i naśladowania...
a mnie nie chcą przejść zdjęcia z telefonu na folder z Industraiady w Gliwicach pod Radiostacją,
to zdam króciutką relację - była Giulia TI Durczyńskiego (tak, ta biała) i była na sprzedaż, był też Alfasud w barwach pucharowych na SG, do tego Lancie: Fulvia coupe i berlinetta (ta druga możliwe, że od Adama Lustiga, ale pewności nie mam), był i przedwojenny polski FIAT 508... i pogoda dopisała (było wiele innych klasyków, ale nie mogę się Wam tu przyznać, że najwięcej czasu spędziłem na bardzo miłej rozmowie z właścicielem niebieskiego BMW 1800).
Pozdrawiam
Alfa Romeo Nel Cuore
A ja przegapiłem Industriadę ...Pluję sobie w brodę, że się nie wybrałem.
w tym roku slabo tylko 4te miejsce w klasie wiec pora zmienic na mocniejsza alfe moja idzie pod młotek
A Bellę zostawił, to nie tylko złodziej, ale i jakiś ciężki głąb,
a tak poważniej mam parę używanych... z GT... będą pasować do 147- ja i tak chwilowo nie używam
![]()
Alfa Romeo Nel Cuore