Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
Dzięki za spota, fajnie było wyjść z podziemia na powietrze. Oby na następne tygodnie pogoda dopisywała.
a jak się pytałam czy Cię Mariusz podpuścił to rzekomo nie wiedziałeś o co chodziło... taaa yhy - aż tak głupia to ja nie jestem
btw. Mariusz takie ściganie na A4 a do domu przyjechałeś później ode mniejak to możliwe??
jak stałam na parkingu to Ty jechałeś dopiero
a rano się nawet nie paczyłeś na mnie rano jak jechałam do pracy
![]()
I'd rather push my ALFA than drive a BMW... (or AUDI)
Ja tak zawsze A4 wracam do domu z 3 Stawówhehehe
Bo pewnie jechałaś przez Słupną (las), a Ja przez całą mikołowską- wole jeździć po dobrych nawierzchniach
![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
ja również dzięx za spotkankoIzane oczka już zamontowane trzeba tylko przetestować w niepogodę
![]()
WŚCIEKŁY ZA PODZIAŁ NA FORUM
Ania ja tak zawsze wracam do domu z 3 stawów. Od kiedy A4 tańsza dla bików![]()
Zawsze robil to Hans ale widac chyba zapomnialkto bedzie jutro na spocie ? bo ja wkoncu mam troche czasu i odebralem auto z aso wiec moge podjechac
![]()
Ja będęPrawdopodobnie z dziewczyną
![]()
Ja niestety zone mam jeszcze w wolbromiu no i ja tez nie dlugo sie tam przeprowadze wiec bede sam.