a nie da rady w ta niedziele??????????? tak to bym przyjechał a za tydzien znow mnie nie bedzie
a nie da rady w ta niedziele??????????? tak to bym przyjechał a za tydzien znow mnie nie bedzie
o co k'mon???
Hmm a tak odbiegając od tematu spotu to spójrzcie bo znajomą Alfę znalazłem na handel http://allegro.pl/alfa-romeo-166-2-4...562188357.html![]()
![]()
Michał dziś miał być kupiec z jasla i ja oglądać :-) Nie będę wam zdradzał co Piotrek kupuje ja ta sprzeda:-) Co do zlotu to Maciek wiesz ze to nie realne żeby tak w dwa dni dużo osób się zjechało ale jak coś to ja mam podjechał na zlot tuningowy w.niedzielę do tarnowa jak coś to zapraszam
ale mam nadzieję że też Alfę bo jak nie to zdrajcato jak Mariusz coś dokładniej żeby wiedzieć szczegóły
![]()
też będzie Alfa:-) szczegóły odnośnie 29? czy o coś innego chodzi?:-)
odnośnie 29co gdzie jak i wgl ?
![]()
gdzie i o której to kwestia do ustalenia, ale jak widzisz jest nas tylko dwóch chętnych na forum
ja wysłałem parę wiadomości priv, zobaczymy jak sytuacja się rozwinieale wstępnie o której i gdzie ?
![]()
to może 14 pod realem od strony straży co o tym sądzisz?
Mariusz może tak o 15.30?to w takim raźne robimy listę, dopisywać się, zobaczymy ilu nas będzie
![]()
1.Michał(Pliszka)
2.dsm
3.
4.
5.
Ostatnio edytowane przez Michał(Pliszka) ; 25-09-2013 o 12:26