Uciekło mi zero, chciałem napisać 80![]()
W temacie perełek i tak dla mnie nic nie przebije 155tki z pękniętą przednią szybą w Bielsku. Spotkałem w trasie, szukałem akurat lusterka więc pojechałem za gościem i zagadałem. Oczywiście on "nie będzie złomował bo silnik jest w doskonałym stanie, w gazie, tylko blacha do poprawek"Obejrzałem więc na szybko. Blacharka dramat, w środku teksańska masakra a wisienką na torcie był schowek zamykany na skobelek. O, taki:
![]()
![]()
Alfa Romeo 75 Turbo 1987
alfa Romeo 75 Turbo America 1990
Alfa Romeo Giulietta 1.6 1983
Alfa Romeo 145 1.4 boxer 1997
Alfa Romeo 155 V6 1996
Alfa Romeo 155 V6 1993 3.0 12V przekładka do 1.8 8v 1995
Ciężko już jakieś dobre 155 kupić . Według mnie nie ma sensu patrzeć na silnik tylko na stan auta. Każdy chce 8V lub V6 ale jak ja bym miał teraz kupować 155 to ostatnią rzeczą na jaką bym patrzył to typ silnika
Ponownie ja z moją 155 Formula. Fotki (trzeba zaglądać do folderów) - https://www.dropbox.com/sh/thzjsrkvmwija8e/ykUmhAYDrv
Najchętniej sprzedałbym całą. Cena do negocjacji. Kontakt najlepiej na PW lub telefon - 792-236-627
Obecnie nie odpala, podobno nie ma sprężania (pewnie słabe po prostu). Nie ma akumulatora - padł, więc zutylizowałem. Rdza na nadkolu (widoczna na fotkach) chyba jeszcze nie dostała się do "źródła" (macałem nadkole od strony bagażnika jakiś miesiąc temu i wszystko było ok - dziur nie widziałem, ani rdzy).
Obecnie spojler, podsufitka, atrapa z dodatkowego zdjęcia z częściami oraz "wąsy" od atrapy są zarezerwowane dla forumowicza Suzumushi.
Ostatnio edytowane przez Dawid_S ; 25-03-2014 o 19:40