Ej no gry uliczne w moje urodziny! Jak to jest, że jakoś informacja o tej imprezie znów ominęła mnie bokiem, choć internet zwiedzam zawzięcie co dnia??
Co do środy - w tym tygodniu znów nie zawitam pod most, bo idę do fryzjera ;P
Ej no gry uliczne w moje urodziny! Jak to jest, że jakoś informacja o tej imprezie znów ominęła mnie bokiem, choć internet zwiedzam zawzięcie co dnia??
Co do środy - w tym tygodniu znów nie zawitam pod most, bo idę do fryzjera ;P
Fryzjer ważniejszy niż spotkanie ze znajomymino ładnie ładnie ekhm a co do zwiedzania internetu zalezy jakie strony się zwiedza :p
Poszukiwała w internecie jaka teraz fryzura modna na dżage czy lady gageTo rozumiem, że w środę zlotu nie ma, bo w sobotę pijemy??
![]()
Co posiadam: Fiat Brava 2.0 20V 155KM, Opel Meriva A
Co mi się przez łapki przewinęło:
Alfa Romeo: 156 1.8 TS, 156 2.4 M-JET, 166 3.2 V6 24V Lancia: Lybra 2.4 JTD, Delta 1.8ie, Thesis 2.4 JTD Hyundai: Lantra 1.6 GLS, BMW: E90 320d, Fiat: Stilo 1.9 8v, Brava 80 16v, Brava 80 16v, Brava 100 16v, Marea 155 20v, Renault: Laguna III 2.0 16v
Jest rain i jego uszczypliwość, czyli b/z
A nie przyjeżdżam, bo żem słyszoł że tom same dizle przyjeżdżają i to jeszcze niektóre w kombi.
A tak na poważnie to nie widzę sensu, żeby jechać przez całe miasto, żeby postać i pomarznąć![]()
V6 - i to w Benzynie też wpada, ale aktualnie trochę zimno i chęci są małe - ale może dzisiaj się zjawię - tylko raczej około 19.30 - ktoś będzie?
Ja będę... BŁAGAM weź se sobą kompa!
Bunga, bunga per tutti!
Będzie problem bo kompa ( laptopa będę miał przy sobie ), ale nie wiem czy uda mi się podjechać do domu po kabel bo mam sprawy na mieście do załatwienia zaraz po pracy... Ale może mi się uda![]()
Uda się udana pewno się uda... i dlatego kabelek zawsze warto wozić w aucie
![]()
Bunga, bunga per tutti!