Jak najbardziej, takie same miałem wymagania i tak mi z testów wychodziło plus korzystna cena była. Nie było o ty twardnieniu z czasem ale to auto naprawdę znikome przebiegi robi. A, i nie ząbkuje, przynajmniej w 166.
Jak najbardziej, takie same miałem wymagania i tak mi z testów wychodziło plus korzystna cena była. Nie było o ty twardnieniu z czasem ale to auto naprawdę znikome przebiegi robi. A, i nie ząbkuje, przynajmniej w 166.
Dla rozmiaru 235/45/18 do 159 sw indeks nośności jest 98 ?
Co jeżeli założę mniejsze niż wymagane ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nic się nie stanie byle nie przesadzić bo 159SW trochę waży.
Na ten sezon zakładam 18" i będę testował Hankooki K120 w rozmiarze 235/45/18 lub 225/45/18. Porównywał ktoś może te 2 rozmiary pod względem wyglądu (poprosiłbym o zdjęcia) i komfortu?
Ostatnio edytowane przez aras-rat ; 10-01-2017 o 19:49
Była: Alfa Romeo 159 Sportwagon 2.0 JTDM 16V Turismo 170KM - Alfa Rosso Jest: Avensis 2.0 CVT
Ja mam 235 na lato i brałbym chyba teraz 225 auto lepiej się prowadzi mniej "ucieka" w koleinach ale to są odczucia subiektywne
No ale jak felga ket 8j to lepiej dla zabezpieczenia rantów brać 235.
Zależy tez od mocy auta.
Zastanawiam się nad kumho ecsta opony średniej półki z dobrymi opiniami. Ktoś miał lub używa ?
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ostatnie 2 sezony przejeździłem na Dunlop SP Sport Maxx RT MFS... guma niesamowicie przyczepna zarówno na mokrej jak i suchej nawierzchni ...jedyny mankament to, że opony znikają w oczach !!!
Po 15k praktycznie do wymiany. Naturalnie zależy wiele od stylu jazdy ...jednak za szybko się zużywają w mojej opinii.
Pozdrawiam