użytkownik powyżej bardzo mądrze pisze
Sergio perfekcyjnie poradził sobie z Chryslerem jak mało kto i tak samo poradzi sobie z koncernem Fiata,to nie jest byle kto wzięty ze śmietnika tylko człowiek,który ma spore pojęcie,nie sztuką jest kogoś krytykować jak jeszcze nie widać co zrobił,dajcie mu trochę czasu jeszcze,to nie jest takie łatwe jak wam się wydaje,ma miliardy i inwestuj jak popadnie.
Swojego czasu handlowałem samochodami i ludźmi kierują stereotypy a bo niemiec abo japończyk a bo francuz miękki a bo tamto siamno owamto-dlatego alfry i spółka mają przerąbane dzięki tym stereotypom i zawsze tak będzie iż masowe auta będą się lepiej sprzedawać niż te które dają mega frajdę ekstra dzwięk silnika lux prowadzenie co z tego jak wygra golf który jest masówk bo to golf bo to niemieckiea ahh ta mentalność
Nie oceniajcie książki po okładce powtarzam to,w dzisiejszych czasach jest mega trudny rynek samochodowy króluje dużo koncernów bardzo mocnych i trzymających się od dawna jak Volkswagen Toyota,każdy z nas wie,że tylko niemiec albo niezawodny japończyk,ale wbił się Koreańczyk?wbił się i chce dogonić japońca i na pewno mu się to uda albo jeszcze przegoni w najbliższych czasach.
To wszystko nie jest takie łatwe jak wam się wydaje,rozumiem ludzi którzy czekają na następcę 159 ale to jest kryzys jest mega mocna konkurencja,to nie jest takie łatwe wbić się w takich mocarzy,w trudnych czasach trzeba trzymać się razem a nie narzekać,a bo alfa ,a bo fiat ,a bo lancia.
Dajmy sobie siana z Lancią bo to przeszłość,ale jestem pewien,że alfa romeo zawojuje rynkiem i to na pewno a Fiat pokaże na co go stać,rozumiem ludzi którzy nie siedzieli w alfie i krytykują bo ktoś tak powiedział,ale wy co macie alfy krytykujecie i zniechęciacie?tego już nie rozumiem.
najbardziej rozwala mnie to,że na każdej ulicy stoi passat,golf, i cała spółka aut które nie psują się od poczęcia aż po zezłomowanie,no przeciez passaty i golfy nie psuja się a japończyki?proszę cie te auta nie wymagają mechanika
Do pana u dołu
możesz sobie kopiować posiadacze Lancii sami wiedzą,że ta marka nie ma już przyszłości 2 modele Delta i ypsi a reszta Chryslery ze znaczkiem lancii-goodbye