nie wszystkie 2002 miały multifunkcję,
No na zdjęciach wygląda zachęcająco - w końcu to Alfa z komisu. Osobiście przy takich ogłoszeniach zapala mi się zawsze lampka ostrzegawcza - oczywiście to nie reguła, ale bardzo wielu właścicieli komisów, podobnie jak handlarzy to zwykli oszuści - im większy przekręt, tym więcej zostaje w ich kieszeni.
Poszukaj na forum kogoś z tamtych okolic, może podjedzie i wstępnie oceni czy warto w ogóle się tym egzemplarzem interesować.
to akurat była opcja do konca produkcji. w 2002 zmieniła się kierownica na 2 częsciową - przestali montowac skórzane obrzywane z 1 kawałka skory- to tak w skrócie.
lewa lampa w błotniku tylnym jest przekładana, dodatkowo brak oznaczeń modelu, dodatkowo korozja tylnych błotników w okolicy klapy bagażnika- widoczne na fotkach z otwartym bagażnikiem. Wg mnie to auto przyjeło strzała w tyłek. widocznie coś obciera ze sie rdza wdała- nie ma takiej opcji w zdrowej 166, żeby to rdzewiało wtym miejscu.
Ostatnio edytowane przez Masa625 ; 21-10-2013 o 08:02
[C
Ceny 166 w polsce sa strasznejakbym wam powiedzial za ile ja kupilem swoja w IE to byscie spadli zel krzesel
oczywiscie niebita, przebieg 75 tys mil, pare rzczeczy musialem zrobić ale nic powaznego.
Sent from my C6603 using Tapatalk
Nie polecam w ogóle Kutna na zakup jakiegokolwiek samochodu, złe wspomnienia jak szukałem swoją.
Wyszło pięciu panów jak jedną oglądałem i wolałem się zawinąć stamtądCo to za oglądanie auta jak 5 karków chodzi za Tobą i przygląda się co sprawdzasz
![]()
http://tablica.pl/oferta/alfa-romeo-...tml#5d376580ad czy ta warta jest uwagi? widział ją ktoś?
gdzieś na forum był już temat w którym się pojawiło to autonawet tam dziś pisałem
![]()
http://www.forum.alfaholicy.org/kupi...6_fl_zary.html
- - - Updated - - -
jeśli to tylko w połowie dobry samochód to dawno powinien się już sprzedać
Patrząc na stan fotela i porównując do mojej, która ma już blisko 200 tys przebiegu, śmiem twierdzić iż przebieg jest cofnięty. Na zdjęciach nie podoba mi się prawy tył, tak jakby zupełnie inny odcień lakieru (może takie zdjęcia).
No i cena podejrzana jak na TOP STAN. Nikt za darmo dobrego auta nie odda. Jeśli gościu pisał by prawdę to za to auto by wziął 18tys z pocałowaniem w rękę.
Podawanie pensji brutto to jak podawanie długości penisa razem z kręgosłupem
FIAT 126 BIS -->VW GOLF mk2 GTD --> Ford Mondeo 1.8 automat --> Ford Mondeo 2.5 v6 --> AR 156 1.9 jtd 105km --> AR 156 1.9 jtd 115km --> Ford Mondeo 2.0 duratec --> AR 156 SW 2.4 jtdm 175km --> AR 166 2.4 jtdm 175km Sportronic --> Zafira B Cosmo+ 1.9 cdti --> Paździerz B5FL 1.8T --> Hyundai XG350L --> Passerati B6 2.0 TDI --> Renault Koleos 2.0 DCI --> Renault Laguna III 2.0T