A ty maćku wybierasz się?
Kurde chętnie bym wpadł...
A ty maćku wybierasz się?
Kurde chętnie bym wpadł...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Tak, jeśli nie sprzedam do tego czasu Alfy to na 99% jadę
A co to za pomysł żeby sprzedać Alfę?
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Mocy mało:p chcę 2.4 lub 2.5.
Heh 3.2!?
159 w silniku 2.4!![]()
nie ten budżet![]()
Wystarczy 2.0 TS, moc większa od Twojego diesla.
Z ciekawości zobaczcie to http://centrumnapraw.com/
Centrum Napraw Blacharsko- Lakierniczych to pierwsze w regionie tak kompleksowe miejsce obsługi w zakresie napraw blacharsko- lakierniczych.
Dodatkowo zajmują się sprzedażą i serwisami Aut Alfa Romeo.
Wczoraj oglądałem Szybkich i Wściekłych 6, na końcu decydującą rolę odegrała oczywiście Alfa Romeo![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Z całym szacunkiem, ale musiało by mnie nieźle pogiąć żeby zamienić niezawodnego diesla na TSa który niestety, ale nie ma zbyt dobrej opinii. Poza tym, to że ma o te parę koni więcej wcale nie znaczy że jest jakoś zajebiście szybsza. Bo jak widać w porównaniu do zwykłego JTDka 8zaworowego, to szału nie robi.
Przysp 0-100: 2.0 TS 8.6s 1.9JTD 10.3s
Że już o momencie obrotowym wspominał nie będę.
Co ciekawego ma być w tym zakładzie z Białegostoku? Bo nie rozumiem co mają takiego interesującego? Większe zainteresowanie wzbudza we mnie zakład który ma również swoją siedzibę w Słupsku. http://www.s-plus.pl/
Zakład S-Plus nie jest zakładem blacharsko-lakierniczym, to zakład kosmetyczny, a ten z BiałegoStoku to typowy zakład blacharsko lakierniczy który specjalizuje się w Alfach, to taka różnica.
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Tak Maciekmm jeszcze trzeba dodać niezłe brzmienie silnika 2,4 po przekroczeniu 2000rpm ryczy jak V8 - głośno a jeżeli ktoś jest wstanie trzymać silnik w zakresie 2 do 3,5 tyś. obr. to jeździ jak rajdówka i przytym nie dostaniesz zawału podczas tankowania.