Napisał
tomio
Kolego, ale co ma ten artykuł do Aisina, który siedzi w 159 i o nim jest ten temat, bo tylko ten automat był montowany w 159, czy słyszałeś gdzieś aby te skrzynie miały któreś z tych awarii lub innych poważnych?
Pisałem już o tym wcześniej, tak bywają awaryjne i drogie w naprawie skrzynie automatyczne tak jak i bywają równie awaryjne i drogie w naprawie skrzynie manualne, najlepszym przykładem jest właśnie skrzynia M32.
Nie rozumiem logiki, że jak w aucie jest coś innego niż w większości innych aut w Polsce to to musi być złe, najpierw Panowie pojeździjcie autem z taką skrzynią a dopiero ją oceniajcie.
Zanim kupiłem Bellę to pół roku siedziałem na forum i necie, dowiadując się o typowych bolączkach tego modelu i dzięki temu wybrałem 159 z automatem, ale to była moja świadoma decyzja.
Też kiedyś krytykowałem automaty, ale to było jeszcze zanim takowym miałem okazję pojeździć, teraz z pewnością już nie wrócę do manualnej, kto jeździ z automatem to wie o co chodzi.
Jestem pewien, że gdyby większość tutejszych krytyków pojeździła z miesiąc takową, to szybciutko by zmieniła poglądy.