I o to mi chodziło, dziękuję![]()
I o to mi chodziło, dziękuję![]()
Zarejestrowałem się 20 marca, bo już wtedy było jasne że to jest bezwzględny wymóg.
Jeżeli rejestracja wszystkich uczestników ma trwać 2,5h to czarno to widzę. Chyba trzeba przyjechać na 6 rano żeby się w kolejce ustawić.
Nikogo nie krytykuję w przeciwieństwie do niektórych tu gwiazdorów, którzy i tak nie przyjadą, ale jeśli ktoś zarejestrowany online przejedzie 350km i będzie na czas, a nie zdąży się zarejestrować to będzie niemiło. Wtedy to już wszyscy będą na Was Organizatorach wieszać psy i atmosfera będzie fatalna. A wszystko przez paru ignorantów, którym korona z głowy by spadła, jakby zarejestrowali się online kiedy to było możliwe.
Powodzenia Organizatorom.
Ostatnio edytowane przez Wichura87 ; 29-04-2015 o 19:32
Jestem ciekaw ilu zarejestrowanych faktycznie się pojawi. Postaram się przyjechać jak najwcześniej.
Moim zdaniem powinny być dwa sektory jeden dla zarejestrowanych a drugi dla pozostałych którzy chcą uczestniczyć. Byłoby szybciej gdyby każdy z zarejestrowanych na AR-GS otrzymał maila z indywidualnym numerem który podawał by przy rejestracji i podpisywał gotowy już formularz.
Wierzę, że wszystko się uda i pobijemy rekord![]()
Ostatnio edytowane przez Karlos ; 29-04-2015 o 21:10
a jak z pogoda? ktos zaklepal? bo tu cos kapac ma z nieoficjalnych prognoz
Pogoda będzie bankowo. Pytanie tylko jaka![]()
Czy ktoś z bezpośrednim wtryskiem z LPG wybiera się na ten zlot? jeżeli tak to bardzo proszę o kontakt pod PW, najlepiej z numerem telefonu, to jeżeli będę na zlocie to zadzwonię. Porównamy jak pracują nasze auta. Ja jeżeli nie będę musiał być w pracy to pojadę.
dzis zabieram sie za full detailing. Oby pogoda wytrzymala
Gratuluję ilości wolnego czasu. Ja jak zdążę moją odkurzyć i umyć to będzie maks co mogę zrobić :/
Z wolnym czasem to tak o ;/ ale na poczatku tyg zaplanowalem ze dzis to zrobia i olej jeszcze musze wymienic i mam nadzieje ze plan wypali.
Pogoda ma byc ok z tego co na amerykanckiej pogodynce widzialem przelotne opady maja byc kolo 7mej rano a potem do 15 sucho w miare
"Nie możesz nazywać siebie prawdziwym miłośnikiem motoryzacji jeśli nigdy nie miałeś Alfy Romeo"
Tylko Alfa Romeo zapewni wam tyle emocji. J.Clarkson
http://www.forum.alfaholicy.org/nasze_belle/108053-alfa_156_1_9jtd_16v_sportwagon_siroccoxp-17.html