Strona 16 z 91 PierwszyPierwszy ... 6789101112131415161718192021222324252666 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 907

Temat: Alfa Romeo Giulia - pytania przed zakupem

Użytkownik Rowerzysta Avatar janek
    Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto
    było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24

Domyślnie

Cytat Napisał Dzixon Zobacz post
    Pany a jest gdzieś wejście na zwykłe cd, bo nie wiem gdzie jest...
    nie ma, ale w pakietach sa 3 porty usb. Spotify też działa po bluetooth.

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Użytkownik Maniak resoraków
    Auto
    Mazda 6

Domyślnie

Czy natknął się ktoś może na jakieś informacje w sprawie czy (i jeśli tak to kiedy to realnie może nastąpić) będzie
    oferowana Giulia z silnikiem benzynowym 2.0 w wersji 350KM? Chodzi o tą wersję z dodatkową sprężarką elektryczną.
    Na wielu portalach była ta informacja zamieszczana końcem zeszłego roku ale od tego czasu cisza. Były tu na forum nawet zdjęcia
    wklejane egzemplarza niby testowego. Patrzyłem na forum AlfaOwner ale żadnych świeższych informacji nie znalazłem, ale może coś przeoczyłem.
    Ja jestem już na takim etapie że chętnie bym auto zamawiał ale gdyby się okazało że w najbliższym czasie (powiedzmy do końca roku)
    będzie taki silnik dostępny to chyba by mnie szlag trafił że nie poczekałem, Tym bardziej że tym razem "hardware" ma nie być ten sam co
    pomiędzy wersjami 200KM a 280KM. Czas mnie wogóle nie nagli bo Mazdę i tak bym zostawiał, a dodatkowo dokupiłem do niej 2 letnie
    ubezpieczenie gwarancyjne, więc mam czym jeździć.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Pajęczno
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Bart1000 - Na Twoim miejscu bym poczekał i to nie tylko ze względu na silnik.
    Wkrótce ma być możliwość skonfigurowania samochodu z pełnymi światłami LED i Android Auto/Apple Carplay.
    Mam też nadzieję, że dadzą możliwość wyłączenia kontroli trakcji.

Użytkownik Quadrifoglio Verde Avatar epsonix
    Auto
    Giulia'18, Tonale'23, Spider V6'99

Domyślnie

wzmianke o 350km widziałem raz w pierszej wersji listy silników jak pojawila sie w necie jakies 2 lata temu, od tego czasu cisza. z tego co pamietam byla tam tez quadrifoglio awd chyba 490km.

Użytkownik Alfista Avatar Andrzejsr
    Mieszka w
    Rzeszów
    Auto
    156sw 2.5V6, 166 3.2V6, 156 2.0TS 'cup'

Domyślnie

Cytat Napisał Bart1000 Zobacz post
    ...Czas mnie wogóle nie nagli ...
    To na 2 lata minimum odpuściłbym w ogóle zaglądanie do konfiguratorów Giulii itd., a jedynie zaglądał do wątku o awariach, updatach, poprawkach, itp.

Alfa, po tylu latach nicości konstrukcyjnej i braku doświadczeń na drogach, pierwsze egzemplarze... - to proszenie się o kłopoty, lub plucie sobie w brodę o brak cierpliwości później . O , jeden z kolegów tak świetnie został poinformowany przez dealera - że nie może zamówić tempomatu aktywnego, a później się okazuje że mógł. Alfa, takich i gorszych kwiatków będzie co niemiara, do liftingu przynajmniej.
    Choć z drugiej strony - masz w rezerwie bezawaryjnego Japończyka, w razie czego zrobi to co do samochodu należy - przywiezie, zawiezie bez fochów gdy Alfa będzie robić swoje - czyli się psuć ;-)

Użytkownik Rowerzysta Avatar uTvo0
    Auto
    Alfa Romeo Giulietta (2013-2018) 1,4 TB 170 KM, Giulia Veloce (2018)

Domyślnie

Cytat Napisał saycool Zobacz post
    Bart1000 - Na Twoim miejscu bym poczekał i to nie tylko ze względu na silnik.
    Wkrótce ma być możliwość skonfigurowania samochodu z pełnymi światłami LED i Android Auto/Apple Carplay.
    Mam też nadzieję, że dadzą możliwość wyłączenia kontroli trakcji.
    To "wkrótce" to jest perspektywa miesiąca, czy np. "do końca roku"?

Co do innych silników, to nie wiem, czy będą coś informować o takiej 350 KM dużo wcześniej (jeżeli w ogóle będzie). To proszenie się o spowolnienie sprzedaży - na mnie takie informacje działają jednoznacznie - poczekaj.

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Pajęczno
    Auto
    Giulia

Domyślnie

Cytat Napisał uTvo0 Zobacz post
    To "wkrótce" to jest perspektywa miesiąca, czy np. "do końca roku"?

Co do innych silników, to nie wiem, czy będą coś informować o takiej 350 KM dużo wcześniej (jeżeli w ogóle będzie). To proszenie się o spowolnienie sprzedaży - na mnie takie informacje działają jednoznacznie - poczekaj.
    Android Auto ma wejść bodajże w czerwcu. Nie podano terminu dla full LED ale z kontekstu też wynikało, że raczej prędzej niż później.
    Natomiast o silniku 350 KM nie widziałem żadnego info i szczerze to zastanawiam się czy ma sens wypuszczanie takiej wersji.

Użytkownik Rowerzysta Avatar janek
    Mieszka w
    Warszawa / Porto
    Auto
    było: 147, Giulietta, Giulia, Spider '85 jest Tonale '24

Domyślnie

Cytat Napisał saycool Zobacz post
    Android Auto ma wejść bodajże w czerwcu. Nie podano terminu dla full LED ale z kontekstu też wynikało, że raczej prędzej niż później.
    Natomiast o silniku 350 KM nie widziałem żadnego info i szczerze to zastanawiam się czy ma sens wypuszczanie takiej wersji.
    Będzie update czy tylko nowe auta?

Enviado do meu iPhone usando o Tapatalk

Użytkownik Świeżak
    Auto
    Giulia Veloce...Fiat i Honda.

Domyślnie

Zgodnie z informacją otrzymaną w Salonie w Katowicach usługa Car Play dla 8.8" będzie w sprzedaży od początku lipca, a dla 6,5" dopiero we wrześniu.
    "Centrala" przekazała równocześnie informację że nie mogą na chwile obecna stwierdzić czy upgrade w już wyprodukowanych samochodach będzie możliwy.

Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka

Użytkownik Świeżak
    Mieszka w
    Pajęczno
    Auto
    Giulia

Domyślnie

[MENTION=74331]magnetron[/MENTION] możliwe, że w PL będzie z lekkim opóźnieniem. Ogólnie mają się pokazać już w czerwcu.