no to trzeba bedzie za pierwszy sofcik zaplacic i zobaczymy co z tego wyjdzie.
sprawdzcie czy macie te same ecu i softy, składka po połowie i jeden drugiemu podrzuci viruska![]()
Ostatnio edytowane przez Kayrol ; 07-02-2010 o 15:37
130 zł na łeb dla tej firmy co pisałem..
Ale poczekajmy jeszcze trochę..![]()
macie pecha ze kwp+ nie obsługuje edc16![]()
Dzieki axel83![]()
Koledzy Alfe mam od niedawna...i szczerze powiem ze nie moge zlokalizowac gdzie jest ten komputer o ktory sie tutaj caly czas rozchodzi... Ma ktos moze jakas przydatna fotke w ktorym miejscu sie znajduje ?? Bardzo by mi pomogla. I moze od razu jaka mapa jest najbardziej przyjazna temu silnikowi ?? Z gory dzieki za pomoc
Znalazlem komputer pod nogami pasazera... o nr 0 281 001 891 i jesli dobrze rozumuje to chodzi tutaj o ten nr ( 891 ) ?? Tylko nie posiadam software number a z tego co widze to tez jest tutaj wazny... Od razu pytanie czy jesli bede mial juz kabel ( jeszcze nie mam) to dzieki niemu uda mi sie odczytac ten brakujacy parametr ?? czy musze innym sposobem to zrobic ?? przeszukalem te mapy i z koncowka 891 jest chyba tylko jedna wiec niby ryzyka nie ma ale znowu jesli to nie ta...bedzie problem ;/ hmm![]()
jest tylko jedna z softem 733B.
Jeszcze jedno wazne pytanie bo nigdzie nie moglem tego znalezc.... w jakim formacie mam zapisac ta mape ?? zeby potem ten program kwp2000 mogl ja odczytac i wgrac??