Strona 16 z 36 PierwszyPierwszy ... 67891011121314151617181920212223242526 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 356

Temat: Chrzanów ilu nas jest.

Użytkownik Rowerzysta Avatar Preston
    Mieszka w
    Chrzanów
    Auto
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 8V

Domyślnie

A to moze ktos da sie skusic i bedzie mnie instruował co gdzie i jak bo niechce tego spaprac wiem wiem ktos powie wez co to jest pomalowac ale wole jednak nie miec wszystkiego czerwonego tylko raczej te zaciski Jak ktos bedzie chetny pokazac lub podpowiadac niech da znac umowimy sie moze jakies piwko miedzy czasie lub grill bo mam jedno miejsce gdzie mozna to zrobic i jest tam cisza i spokoj oraz kto wie mozna zapewnic nocleg ale to juz trzeba załatwiac z szefowa znaczy ja moge to załatwic

Ps.
    A jak tam kolega od tego GT zakupiona?? czy raczej szału niema ?
    Ostatnio edytowane przez Preston ; 24-03-2011 o 17:47

Spot Grill-Chorzów 13.11.2011

Użytkownik Romeo Avatar Matti
    Mieszka w
    Babice, Polska
    Auto
    Alfa Romeo 156 1.9JTD 110KM 2001r. Nero fuoco

Domyślnie

Cytat Napisał Preston Zobacz post
    A to moze ktos da sie skusic i bedzie mnie instruował co gdzie i jak bo niechce tego spaprac wiem wiem ktos powie wez co to jest pomalowac ale wole jednak nie miec wszystkiego czerwonego tylko raczej te zaciski Jak ktos bedzie chetny pokazac lub podpowiadac niech da znac umowimy sie moze jakies piwko miedzy czasie lub grill bo mam jedno miejsce gdzie mozna to zrobic i jest tam cisza i spokoj oraz kto wie mozna zapewnic nocleg ale to juz trzeba załatwiac z szefowa znaczy ja moge to załatwic

Ps.
    A jak tam kolega od tego GT zakupiona?? czy raczej szału niema ?
    Doświadczenie mam w tej kwestii, można powiedzieć, haha Malowałem u siebie i u taty też. A właśnie jak tam GT? Widziałem ją i jest całkiem całkiem, bardzo fajnie utrzymana, tylko kilka rzeczy do wymiany, ogólnie ciekawa propozycja
    Cześć, mam na imię Mateusz i jestem Alfaholikiem

bartek1987
    Gość

Domyślnie

Cytat Napisał Matti Zobacz post
    Doświadczenie mam w tej kwestii, można powiedzieć, haha Malowałem u siebie i u taty też. A właśnie jak tam GT? Widziałem ją i jest całkiem całkiem, bardzo fajnie utrzymana, tylko kilka rzeczy do wymiany, ogólnie ciekawa propozycja
    W poniedziałek jeszcze ASO w Chrzanowie. Też podłączymy pod komp i zobaczymy co wyjdzie z tym przebiegiem. Od Maćka 156 (to chyba ten o którym mówiłeś, Matti) mam info że te pasy (niezapięte) i poduszki mogą być efektem większego dzwona a nie styków więc też daje mi to do myślenia...

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Tak na marginesie to wogule ktos tu jeszcze zyje bo widze ze nic sie tu zabardzo nie dzieje ani zadne spoty ani nic co jest z wami nami i wszystkimi tutaj zgromadzonymi przeciez juz sie zaczyna robic ciepło na polu wiec mozna cos działac na swiezym powietrzu a nie siedziec w domach

Trzeba zrobic przeciez otwarcie sezonu letniego prawdaż koledzy i ewentualnie kolezanki
    Ostatnio edytowane przez Preston ; 28-03-2011 o 19:32

klimoo
    Gość

Domyślnie

Ja i kolega Paweł ze srebrną Gtv jesteśmy chętni na wszelkie propozycję spotów w okolicach Chrzanowa, więc jeśli coś planujecie chętnie wpadniemy

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Ja tez bym był chetny na jakiegos spota zwłaszcza ze zaczyna sie juz robic ciepło powolij no ale znajac zycie pewnie nic nie wypali bo chetnych bedzie mało.

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

To moze cos wymyslmy w przerwe swiateczna?? czy raczej nie bo kazdy ten czas bedzie spedzał z rodzina i nie wyrwie sie na chwile lub trochu dłuzej?? prawie kazdy ma wolne wiec i był by czas bo nie powiem ja tez zabardzo mam weekendy pozajmowane przez prace a w tygodniu wypada mi miec wolne a teraz jak sa swieta to by sie udało moze cos zaplanowac tylko czy znajda sie chetni, moze gdzies indziej niewiem Krk lub Bielsko czy Olkusz cos planuje i tam by tez sie pojechało paczka z Chrzanowa aby było wiecej ludzi.
    Sezon sie zaczyna fajnie ciepło a tu jak było tak jest nadal cisza i nic sie nie dzieje.

Mieszka w
    Chrzanów
    Auto

Domyślnie

Wybiera sie tam ktos ?

30.IV sobota grill kopiec piekary śląskie
    jak w temacie

30.IV.2011
    od godz 15
    Piekary Śląskie

Użytkownik Maniak resoraków Avatar Lotek900
    Mieszka w
    Płaza
    Auto
    Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti

Domyślnie

Cytat Napisał klimoo Zobacz post
    Ja i kolega Paweł ze srebrną Gtv jesteśmy chętni na wszelkie propozycję spotów w okolicach Chrzanowa, więc jeśli coś planujecie chętnie wpadniemy
    Mówisz o Pawle z Płazy? On nie dawno kupił Gtv

klimoo
    Gość

Domyślnie

właśnie tak
    szkoda, że jednak nie jest w niedziele ten spocik, ja w sobotę odpadam, co do chrzanowskiego spotkanka, można by w niedziele, albo lany poniedziałek popołudniem się spotkać