1. Paazik
2. Dawid_Zielu
3. żuwik
4. marek230482
Oczywiście cena robi zasadniczą różnicę. Ale sępię się![]()
Cena wyjściowa to 200E, aktualnie jest obniżona do 180E (czyli powiedzmy 700zł).
Poruszamy się w widełkach 700zł-500zł, gdzie 500zł to cena przy 15 kupujących, a 600 zł przy 7 kupujących, 10 osób to 550 zł.
Taka jest wstępna propozycja.
Było: 166 2.4JTD x5, 166 2.0TS x3, 166 3.0 V6 x2, 166 3.0 V6 Sportronic x2, 166 2.5 V6, 156 2.4JTD x3, 156 2.4JTD SW, 156 2.5 V6 x2, 156 1.9JTD, Kappa Coupe 2.0T
1. Paazik
2. Dawid_Zielu
3. żuwik
4. marek230482
5. skladak
ja tez sie moge wstepnie pisac ale to wszystko zalezy od ceny koncowej, 500 a 700 to jednak jest roznica, takze...
a odbiegne od tematu troche bo widze ze tutaj duze odwiedzajacych jest , mam problem z ukreconym lebkiem od imbusu w srubie od przepustnicy 1 ta pod spodem jest nie odkrecona i nie idzie jej ruszyc z tych wlasnie przyczyn... macie koledzy jakis pomysl jak to wydlubac lepek albo odkrecic ta przepustnice razem ze sruba?
wiem wiem ze to nie ten temat takze jesli ktos wie jak pomoc to zerknijcie w temat i tam prosze odp.
http://www.forum.alfaholicy.org/166/...ki_spalin.html
Szerszeń, dziękuję za rzeczowe przedstawienie propozycji. Cena wyjściowa za 1 szt, to typowy chwyt marketingowy. Nie mówmy więc o właśnie obniżonej cenie 180 EUR. Na stronie Loudlinka ta cena widnieje od kilku miesięcy. Tak więc bez łaski za 180. Proponuję poruszać się w widełkach 350-600 dla zakupu grupowego, czyli maksymalna cena jak dla pozostałych modeli. Wiem co mówię, przecież to ma być hurt i twardo negocjujmy. Nie dajmy się wprowadzić w maliny. Kiedyś w detalu sprzedawaliście bodajże po 550. Wiem, wiem, zaraz usłyszę, że wtedy był inny kurs euro. Zastanówmy się, a może jest tak, że grupa Loudlinka poczuła na karku oddech konkurencji?. Tylko oni potrafili zrobić zamiennik do tego modelu?, nikt inny na świecie tego nie zrobi?
A ja nadal nie dowiedziałem się o tej różnicy w trzymaniu xcarlinka i loudlinka w ręku :-/
pewnie potrafią, tylko Ci co by to mogli zrobić, to się im niechce. Znam takich magików elektroników/programistów którzy na bank byli by w stanie to wykonać, bo z takich czy właściwie bardziej zaawansowanych prototypowych projektów żyją... ale skasują za to kilka tysięcy (prototyp)... może się wam to bardziej opłaci... wam... bo ja już wstawiłem dodatkowe radio![]()