Eee.. no to nie kupuje Alfy jak nie ma turbinek w sporcie![]()
Eee.. no to nie kupuje Alfy jak nie ma turbinek w sporcie![]()
Dziwne, turbiny miałem właśnie z pakietem sport
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
Turbinki mozesz sobie zamowic oczywiscie nie w pakiecie i dobrac sobie poszczegolne wyposazenie z pakietu sport ale to sie totalnie nie oplaca bo same felgi to chyba koszt 4 tys. a gdzie reszta
Od samego poczatku bylo to dla mnie nienormalne popytalem troche u innych dilerow i w centrali ale nic nie zalatwilem i dalem sobie spokoj.
Aaa zeby byla jasnosc - chodzi o turbiny 18 cali!!
Ostatnio edytowane przez deryl ; 30-01-2011 o 13:15
Nie, 17" są w pakiecie Sport1
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)
To ze 17'' sa w pakiecie sport to wiadomo - my rozmawiamy o turbinach 18''Niestety w/g katalogu sa dostepne jedyne jako opcja przy Distingtive - przy pakiecie Sport nie wystepuja. Sa tez oczywiscie dostepne do wyboru przy wersji QV.
Mi sie podobaja te 435.
![]()
Ostatnio edytowane przez czachurek ; 30-01-2011 o 16:53
Powierdzam!
Turbine 18'' nie da sie zamowic z pakietem sport2. W sport2 sa 18'' takie jak w 8C w naglowku forum - czyli model 439 "Fori".
Pytalem, prosilem, nawet posunalem sie do blagan podczas zamawiania auta, niestety sprzedawca odpowiedzial "no way".
Ale nic straconego, zamierzam zakupic na wiosne Turbine 18" w ciemnejszym kolorze... Cena nie jest "zabijajaca" - 650GBP. W PL zycza sobie 1660pln/szt.
Niewatpliwa zaleta Fori jest pieknie widoczny czerwony zacisk i tarcza jak talerz do pizzyNawet hamulce Carrery 4S, ktora stala ostatnio kolo mnie w Zlotych Tarasach nie wygladaja tak smakowicie
![]()
Qurde Panowie a jak te 18" (439) na naszych drogach .... bo moge jeszcze zmienić - robicie smaka no
Ja model 55E razem z Pirelli P Zero Rosso kupiłem na Alle..o Ostatnio widziałem 17 model 421 z oponami za dwa tys.
PS.
Mam do sprzedania Continental Sport Contact 3
No wiec tak:
miasto, srednie dziury jest w miare. Trzeba uwazac podczas parkowania, to felga wystaje poza obrys opony, wiec mozna zaliczyc kraweznik.
trasa: no i tu jest maly problem, do tej pory zalatwilem 2 opony + obie przednie felgi, jedna ma zalatwiony rant (do naprawienia) druga byl prostowana po najechaniu na jakies g***no pozostawione po robotach drogowych.
Bardzo, ale to bardzo bym sie zastanowil nad ponownym wybraniem takiego kompletu na zime. Po prostu zal patrzec i sluchac odglosow pracy zawieszenia.
Obecnie moja jazda wyglada jak gra w NFS, cala trase 110% skupienia i wypatrywania przeszkod na drodze - a to chyba nie o to chodzi.
Jesli wiec czesto podrozujesz w trasie to odradzam.
Wszystkie moje uwagi tycza sie zimy, oczywiscie na lato nie ma nic piekniejszego niz 18" z Pirelli P ZERO
To jest troche jak z noszeniem szpilek - chesz byc piekna, musisz cierpiec, a przynajmniej uwazac - to nie trampki
---------- Post dodany o godzinie 17:46 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 17:36 ----------
wlasnie poszukalem i znalazlem, nie jest to mega okazja, ale 2/3 ceny sklepowej:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1395795375