Właśnie ?!
115kkm to bardzo dobry rezultat.
Właśnie ?!
115kkm to bardzo dobry rezultat.
O losie... 160k km jakbym na jednych oponach przejechał to bym chyba na 2 autach je ujeżdżał
Panowie, a co z moim pytaniem dot. opon wzmacnianych?
@seba_css: Chyba źle mi się napisało trochę.Chodzi mi o to że w Xsarze wytrzymały mi 160 kkm, co jest uważam dobrym wynikiem, a zawiodłem się na modelu Primacy HP. Powiem więcej, mamy znajomego wulkanizatora we Włocławku (u którego kupowałem obecne oponki - Fulda SportControl) , który sam się przyznał, że kilka razy się już "przejechał" na Michelin, w sensie takim, iż klienci nie byli zadowoleni z nich zadowoleni pod względem właśnie ścieralności. Jak dla mnie 115 kkm to jest jednak trochę zbyt niski wynik, ale to jest tylko moja subiektywna opinia.
![]()
Jakim cudem zrobiłeś 160kkm na jednych oponach ?
Zwyczajnie
www.youtube.com/watch?v=SVOT4mvZfxw
@coachu: Przede wszystkim spokojna jazda, tata nie "piłuje", jeździ spokojnie, co potwierdza sprzęgło w Xsarze, które wytrzymało 230 kkm.
@BURATINO: Na szczęście żadnego bieżnikowania nie było.![]()
"For me the most important thing in a car is fun. It has to make you happy" Jeremy Clarkson
Znajomy ma w Octavii - Pirelli Cinturato P7 205/55 i jest bardzo zadowolony. Wcześniej miał jakieś opony z klasy średniej (nie pamiętam jakie) i wg niego po założeniu tych czuje jakby jeździł innym autem.
Nie wiem czy był wcześniej link do tego testu:
http://www.auto-swiat.pl/1-test-opon...go-porownania#
Też chyba się na nie skuszę. Dam znać.
Jak dobrze poszukasz na alleluja to są Cinturato nawet w wersji zielonej![]()