milych snow oby przysnil ci sie zajefajny zlot we wroclawiu![]()
milych snow oby przysnil ci sie zajefajny zlot we wroclawiu![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
Młody25 ja poczekam na nowy termin![]()
Jest:
Maserati Quattroporte V
Były:
AR Spider 916 / Maserati Quattroporte V / Maserati 3200 GTA / AR 159 SW JTDm / AR 156 GTA / AR 159 SW 1,9 JTDm / AR GTV 3,0 V6 24V / AR 147 1,6 TS / AR 166 2,4 JTD / AR 156 SW 1,9 JTD / Lancia Lybra SW 1,9 JTD
Kurcze szkoda że nie ma spotkania
ale czekam na nowy termin![]()
Zdrowych spokojnych radosnych i pelnych milosci Swiat Bozego Narodzenia oraz szczesliwego Nowego 2012 Roku oby byl lepszy od tego starego. Dla wszystkich zyczy Tomek z Gostynia.
Ostatnio edytowane przez Młody 25 ; 24-12-2011 o 15:00
Witam.
Jestem z Czempinia (okolice Kościana), chętnie się wybiorę moją nową Alfą na spot poznać nowych ludzi.
Witam kolege z Czempiniai jak bede organizowal spocik tonapewno dam znac. Narazie mam nie mam za bardzo czasu ale mysle ze juz niedlugo bede mial wiecej wolnego i jakis spocik sie zorganizuje i bedzie mozna sie spotkac pogadac itp itd.
jakby co to dam znac wszystkim zainteresowanym
Pozdrawiam
Witam, trochę czasu minęło, zima się kończy to może pora na spocika?![]()
witam witam ojjj tak duzo czasu minelo i ja zadko bywalem na forum bo mialem troche problemow i z autem i czasowo nie wyrabialem i od dzis mam troche wiecej czasu i jestem za bardzi " ZA " jakims spocikiem. Wiec Gdzie i kiedy ???
Witam, może coś w Gostyniu albo okolicya co do kiedy to nam pasuje tylko w piątki, soboty i niedziele ale tylko do ok 15
![]()
To może tak jak poprzednio czyli Gostyń, najlepiej w jakiś weekend![]()