od jutra rusza temat duzego spotu w Blazejewku kolo poznania ktory odbedzie sie 14/15 kwietnia liczymy na duza frekwencje![]()
od jutra rusza temat duzego spotu w Blazejewku kolo poznania ktory odbedzie sie 14/15 kwietnia liczymy na duza frekwencje![]()
alfa 145 1.4 boxer - byla
alfa 155 2.0 ts 16v - byla
alfa 164 2.0 v6 tb - jest
czyli mam rozumiec że moja propozycja jest ok ??????????????
jak najbardziej
mam takie mało znaczące pytanie do grupy organizacyjnej ogólnopolskiego wiosennego spotkania, kiedy będą jakieś szczegóły lub nowy temat założony.
no ja tez czekam!!!!!miały byc dzisiaj ale nic sie nie dzieje !!!!!zaraz zadzwonie i zapytam
obiecalem to bedzie czekam az syn usnie![]()
Panowie, gdyby były potrzebne jakieś kosmetyki do Belli zapraszam
http://www.detailercenter.pl/
Możliwy odbiór na spocie - Gratis![]()
Szlak mnie zaraz trafi !!!!! wczoraj u żony w aucie zjechała szyba i do góry juz wrucić niechciała trzeba było jechac do magika i naprawic !!!! dzisiaj coś mnie rąbneło i podjechałem na myjnie bezdotykową alfa czysciutka i ładniutka ............wsiadam zapalam i zasrana kontrolka od poduszki swieci normalnie szlak niech to trafi jutro znowu do mechaniora
Tomaj - to nie kasuj, poczekaj na spot, chlopaki ci skasują
A szybka - jak już raz spadła to porozglądaj się za nowymi saneczkami od szyby - sam to przerabiałem kilka razy l
a u mnei dziś kolejne buuuum ....
jeszcze tylko niech mnie ktoś walnie po bokach - to bedzie mozna ja na zlom puscic
147 powodów do zadowolenia