teraz przeczytałem to co dopisałeśnie no chyba 13 to nie jest za wcześnie?
- - - Updated - - -
Dobra, namówiłeś mnie13.15 melduję się na Orlenie w Ostrzeszowie
![]()
teraz przeczytałem to co dopisałeśnie no chyba 13 to nie jest za wcześnie?
- - - Updated - - -
Dobra, namówiłeś mnie13.15 melduję się na Orlenie w Ostrzeszowie
![]()
Żeby nie wyszło tak, że brudni wjedziemy
- - - Updated - - -
13.30?
- - - Updated - - -
Ok. 13.15Będę w gotowości
![]()
jak juz bedziecie wjezdzac do ostrowa miniecie male rondo pozniej po prawej stronie bedzie przychodnia i uczelnia i bedzie ul. Langiewicza i pierwsza za nia skrecacie jednokierunkowa ulica pozniej w lewo, w prawo kolo stadionu i calutki czas prosto do samego ronda przy TESCO tam jest myjkapewnie NAVI i tak bedziecie mieli
a jak cos to moj nr 783-136-213
Dzięki Robert. Jak chcesz, to wpadnij po nas na parking pod Wagonajak byś miał sporo wolnego czasu
![]()
O której będziecie w Ostrowie koło wagonu ? bo ja mam jutro sporo wolnego czasu![]()
Spod Orlenu w Ostrzeszowie ruszamy o 13.15. Myślę że 15, 20min nie więcej pojedziemy. Czyli 13.30 możemy już być pod Wagonem![]()
ok w takim razie gdzieś tam będe czekał![]()
spoko troche dupowato sie ten rok dla mnie konczy... ale teraz bede mial wiecej wolnego czasu... wiec jak ogarne swoja belle jutro to tez podjadewiec do zobaczenia
![]()
Oby kolejny był lepszy, czego Ci życzę![]()
Dziś rozpieprzył mi się tłumik- chyba przerdzewiał. Więc będzie nas słychać jeśli nie uda mi się tego ogarnąć rano
A mam zamiar jeszcze zamontować jutro mgiełkowe dysze spryskiwaczy ze skody Octavii i naprawić silnik wycieraczek. Może się uda.
A ja nie dojadę muszę zrobić trasę Ostrów-Poznań-Ostrów... W domu będę dopiero ok 18. Irytacja niesamowita z mojej strony.