i jak tam jakiś update? Co kiedy i dalczego tak wcześnie![]()
i jak tam jakiś update? Co kiedy i dalczego tak wcześnie![]()
Odświeżam
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Właśnie jest jakieś info w tym temacie - bo jakoś głucho tu ...???
mrozy są i lakier nie schnie![]()
Pewnie, że jest tylko ja mam ostatnio w Ch... innych zajęć niż relaks przed kompem i siedzenie na forum niestety... No więc okazało się, że trzeba wszystkie rozpórki na raz dać do lakierowania żeby pozostała korzystna cena(za lakierowanie) i dopiero w poniedziałek będą wszystkie gotowe i zawiezione do lakierni. Jak tylko się dowiem w pon, kiedy będą do odbioru to Was poinformuje
Pozdrawiam
I super. Dzięki za info![]()
Odświeżam bo Nam się rozpórki zagubią w tym gąszczu xD
Fiat Tipo 2020 - Alfa Romeo 916 Spider 1996 - Ducati Multistrada 1100 2007 - Fiat Ducato Autolaweta 2002 - Nissan Leaf 2013
Mam chorobę zwaną ITALIA
Wiadomo jak postęp?
Coś już to za długo trwa i robię się niecierpliwy, przydałoby się choćby jakieś info.
TakNiestety muszę Was przeprosić bo w związku z zaj.. niskimi temperaturami u Nas temat się troszkę opóźni (ale już kończymy więc to tak czy tak kilka dni).
Za to dostałem pierwszą partię z lakierni i będę rozsyłał po koleiA może nawet i dobrze, że z lakierowaniem opóźnienie to wyśle komuś od TS od JTD i od V6 to będziemy wiedzieć czy pasują każdemu
![]()
Jeszcze odpiszę co do przeciągania terminu. Na prawdę Koledzy przepraszam bo rozumiem, że podałem Wam jakiś termin i co Was moje tłumaczenie obchodzi ale przy mrozach po ponad -25 stopni w "warsztaciku" jest troszkę zimno i na prawdę ciężko ogrzać pomieszczenie tak żeby chociaż dało się tam pracować... do tego na lakierni też coś po przymarzało i dlatego jest przywalenie w ch... z terminem. Jeszcze raz przepraszam, jest już cieplej i walczymy![]()
Ostatnio edytowane przez lukaszb ; 14-02-2012 o 00:25