Kubas - moje najszczersze gratulacje!
A oto jak młoda Alfistka powinna wyglądać ;-)
Kubas - moje najszczersze gratulacje!
A oto jak młoda Alfistka powinna wyglądać ;-)
To ze kupa szczęscia to wiem... bo jestem zajeb szczęsliwy![]()
![]()
Dziękie jeszxcze raz za zayczonka...
Marcin bardzo interesujący smoczekpokaże swojej ciekawe co powie na taki projekt
![]()
...
a swojej małej tez kupie jakiegos Spiderkaewentualnie jakies Ferrari... tylko co by nie okazała sie szybsza od tatusia
![]()
tylko bez gazu!![]()
![]()
![]()
1997 Alfa Romeo 155 2.0 16v
2000 Subaru Forester S-Turbo
2002 Opel Zafira OPC
1999 Volvo V70
No dokładnie bez gazu ...
a swoją drogą to gdzie można zakupic takiego Spiderka i jakie są koszta mniej wiecej takiej małej zabawki ?![]()
Zabawkowego czy w skali 1:1 ??
Jeśli chodzi o 1:1 to zależy od rocznika, mi się podobają te pochodne od GTV, ale po liftingu środka czyli tak od 1998. Obecnie jestem na etapie szukania 166 V6 lub właśnie GTV czy Spaydera z takim samym silnikiemCeny różne, ale tak jak z każdą bellą trzeba uważać na te najtańsze, chyba że świadomie kupić tanio dobitą i samemu wszystko wymienić.
Ostatnio edytowane przez Alfa166Nero ; 10-04-2009 o 08:26
Gratulacje Kubas!!!Witaj w gronie szczęśliwych tatusiów
była:AR 166 2.4jtd 136km 99r.,
było:Bmw E39 525 tds touring,
było:Bmw e38 725 96r.
Dzięki Dachu
co do Spiderka to chodzi mi o takiego zabawkowego dla małej jak juz troszku podrosnie.... widziałem ktos kiedys miała na jakims zlocie, ale nie pamiętam kto i gdzie...
Gratulaaaaaacje jeszcze razzzzzzzzzzzzz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dzięki za Gratulacje
wieje cosik ostatnio stypą na forum.. chłopaki co sie z Wami dzieje? ;p
a tak na marginesie czy ktos ostatnio widział może Jazza??? dzwoniełem ostatnio do niego pisałem i cisza... tutaj tez sie nic nie wychyla... nie moge teraz zadzwonic do niego bo oddałem koma de serwisu i nie mam numeru... a mielismy wypic no![]()
Czy ktoś wie co się stało z Rosikiem , Kulką, i gdzie jest Marcin80 , podobno jego dziewczyna miała przyjeżdżać na zloty, dobrze że wrócił Pikero.
![]()