Super foty !!!!!
Super foty !!!!!
Krzysiek
Alfa Romeo 156
2.4 20V JTD 175 km
No no foty super!!!!!!!!!!!!!!!!!!
RAFAL.M
Fred wazne ze głowa juz nie boli ha ha
foty przepiękne musisz otworzyć zakład fotograficzny
pozdrawiam <hello>
Alfa i jej ochroniarz
A tak wogóle było super chciałem podziękować wszystkim za mile spędzony dzień!!!!!!!
ALFAHOLICY to jednak zajebista ekipa <haha>
RAFAL.M
Fotki świetne
Szkoda że nie zostałem z Wami do końca a najbardziej żałuje, że nie pochwaliłem się że w sierpniu też miałem ślub. Taka "eskorta" to tylko raz w życiu może się trafić.
Wszystkiego Naj... dla Młodej Pary.
Alfa Romeo 156
2,4 JTD - 136 KM
1999 rok
COSMO BLUE MET
Super foty-profesionalne.
Proponujemy mianować FREDA nadwornym fotografem klubu.
my również widzieliśmy ferrari i to z dwoma młodymihehheh
147 1,9 JTD NADWOZIE GTA
147 GTA 3.2 Q2
156 2.5 V6 Q2-była
Giulietta QV
Mito QV
75 3.0 V6 QV
ALFETTA GTV 116 1976
ALFETTA GTV 116 1981
https://www.facebook.com/okrajnikgarage
Heh Koleżanko miałaś tak sugestywne odejście spod świateł ,że aż pojechaliśmy tym odciętym przez czerwone światło ogonem za TobąNapisał alfka156
Gdyby nie kilka telefonów do adamodg z prośbą o pilotarz miałabyś z 5 - 6 Belli na ogródku :wink:
Pozdrawiam
Aaaa... bo tak sam leżał na Twoim dachu i smutno mu było ... :wink: :wink: :wink:Napisał Kosiar
FRED - Sigma robi cacy fotkiDobre szkło
![]()
Heh Koleżanko miałaś tak sugestywne odejście spod świateł ,że aż pojechaliśmy tym odciętym przez czerwone światło ogonem za TobąNapisał alfka156
Gdyby nie kilka telefonów do adamodg z prośbą o pilotarz miałabyś z 5 - 6 Belli na ogródku :wink:
Pozdrawiam
Aaaa... bo tak sam leżał na Twoim dachu i smutno mu było ... :wink: :wink: :wink:Napisał Kosiar
FRED - Sigma robi cacy fotkiDobre szkło
![]()
Dzieki wszystkim za pochwałyNadwornym fotografem to ja juz zostalem tyle ze to fucha nie płatna
penny21, fakt faktem ze jak sie utrzymuje Sigme ok f8 to jest ostra. Polubilem te szkła.
Ale , ale... ja bym chcial zobaczyc tez Wasze foty :twisted: Tyle tam bylo aparatów a jeszcze nik nic nie wrzucił. Czekamy :mrgreen:
fred
[quote="penny21"]Heh Koleżanko miałaś tak sugestywne odejście spod świateł ,że aż pojechaliśmy tym odciętym przez czerwone światło ogonem za TobąNapisał alfka156
Pozdrawiam
Sorki za wprowadzenie w błąd, ale gdy zobaczyłam znany mi już zjazd powrotny.. to musiałam się szybko ewakuować, jak wiesz dostałam za to mandacik he he..
a i nie miałabym nic przeciwko małemu zlocikowi Belli u mnie, można było coś zorganizować![]()
Pozdrawiam![]()