To było poważne pytanie! Skąd mnam wiedziec gdzie moge kupic za 200zł razem z kablami ?! Bądz Panie poważny człowiek ...
>> Jeszcze trzeba przytrzymać przycisk EXP i hula
jan123456 - co to za przycisk?
pzdr
no to sprawdziłem - sposób nie działa.
nie wiem tylko dalej co to przycisk EXP.
pzdr
witam . mam pytanko a czy ten sprzecik podejdzie ?
wstawilbym go do bagaznika , czy w tym przypadku duzo jest kabinacji i dalo by rado ogarnac to w stereo ?
ODTWARZACZ DVD SL-65 USB SD MMC DIVX GWAR POZNAŃ (639007383) - Aukcje internetowe Allegro
"ZENDER" jeżeli posiadasz DSP na pokładzie to jest taka możliwość, no chyba, że nie masz ani jednego ani drugiego to wtedy kaplica, nie podłączysz tego DVD w stereo(bynajmniej na dzień dzisiejszy nie ma takiego rozwiązania), to po pierwsze. Po drugie, aby wyświetlić obraz z tego "DALCO" na ekranie ICSa musisz się zaopatrzyć w konwerter video(koszt ok. 150zł)...
To chyba tyle...
Pzdr.
witam nie mam dsp ( chyba wzmacniacz ? ) ani zmieniarki , czy jak doloze jakis inny wzmacniacz to jakos dojde do stereo ? z kad wziasc ten konwerter video ? moze ktos podeslac link jak to mniej wiecej wyglada . Z gory dziekuje i Pozdrawiam
Witam ponownie . A moze ktos kto juz to zakladal podjol by sie skapletowania takiego dvd za oplata ? Zrobienie przewodu itp ?