Dzięki za pozdrowienia, nie widziałem Ciebie
Co do odpowiedzi - ZAWSZE !!![]()
Dzięki za pozdrowienia, nie widziałem Ciebie
Co do odpowiedzi - ZAWSZE !!![]()
I tak trzymaćja jechałem masterem to i tak nie poznałbyś mnie.
pozdrawiam wlasciciela gratowej 166 RK na klubowych mijanej dzisaj po 13 kolo media markt
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Podziękował i wzajemnie! Nie przyuważyłem Cię.
bo szybko jechałeś![]()
Ty skręciłeś w Popiełuszki a ja dojeżdżałem do świateł żeby skręcić w Rejtana
pozdrawiam tez wlasciciela blekitnej 156 RP w takim kolorze ( jak ta tu http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...tml#post642826 ) ktora stala na Grabskiego po 12
gdzie kucharek szesc tam jest co poklepac| jeszcze tu wroce | jezdze alfa bo mnie stac;P
Ja coś ostatnio nie mam szczęścia do Alf z ramkami klubowymi. Machałem ostatnio do kierowców w bezramkowych alfach, ale bez odzewu...
pozdro dla kogos ze srebrnej 156 RDE kto mi mrugal wczoraj w Debicy na Sandomierskiej ulicy
Z powodów osobistych i światopoglądowych odmawiam składania zeznań.
PILKA NOZNA DLA KIBOLI !!!
a mi sie ostatnio w Lublinie podoba, bo każdego dnia minimum jedną 166 widze...dziś 3 sztuki
![]()
Pozdrawiam czarną 156 o numerach CW 59... widzianą na 9 w Niemczech w korku26 lipca(wczoraj) jechałem audi, miałem machać ale nie wypadało
hehe
w czwartek bylem z kumplem w Realu i zaparkował obok czerwonej 155
jak wsiadałem do auta to akurat szła właścicielka alfy z małymi dziećmi i chłopczyk nie chciał wsiąść i ona "wsiadaj bo Pan Cie zabierze"