Ano nikt , wjeżdżałem driwtowozem wielokrotnie i nic a nawet jeśli to kto Ci mandat wystawi , co najwyżej każą opuścić parking , w tedy pojedziemy wszyscy i tyle.![]()
Ano nikt , wjeżdżałem driwtowozem wielokrotnie i nic a nawet jeśli to kto Ci mandat wystawi , co najwyżej każą opuścić parking , w tedy pojedziemy wszyscy i tyle.![]()
Również tak myślę... chyba że Darek będzie miał cały czas obiekcje względem tego, to pomyślimy o czymś innym.![]()
Przy tankowaniu gazu na stacji wiszą okulary do zakładania przez pracowników, bo takie są wymogi UE, ale kto je zakłada?
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
a weszło już to że można samemu tankowac lpg?
No pare razy wjeżdzałem już tam i nie było problemu więc myślę że i teraz nie będzie...
Dobra może być na galerii...
A z tym gazem to nie wiem, ja mam swoją ulubioną stacje na której zawsze tankuje sobie sam...
Zawsze to szybciej niż czekać na gościa zanim przyjdzie lub trzeba jeszcze po niego iść a tak to szybko sam i po sprawie...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Na SHELLU zakaz samoobsługi, na OKTANIE również.
- - - Updated - - -
To kiedy to spotkanie ?
spalanie 7.8l/100km
Ja się co do daty spotkania dostosuje...
Moja Alfa pochłania fortunę na ubezpieczenie, serwis i paliwo. Ale kiedy ją prowadzę, czuję się, jakbym miał milion dolarów i uśmiech na mej twarzy trwa cały dzień!
Niedziela 29.09.2013r godz 17.00
Parking Galeria Słupsk. Jeśli będzie ładna pogoda to na dachu, jeśli będzie padało to 1 poziom.
Co do jakiejś kawy do ustalenia na miejscu...
Możliwe że będzie też mój kumpel jeśli zdąży, bo kilka dni temu kupił przedlifowe 166 2.4 136KM
noo to jesteśmy ugadani...
WKOŃCU!!
noooo w końcu
spalanie 7.8l/100km