też mam to powtórzyć?![]()
też mam to powtórzyć?![]()
Pozdrowienia z kraju rodziców naszych aut. Wracam 22.09, na razie produkuję się w dziale spalania paliwa AR159, mam ograniczony dostęp do netu.
Można tam jeszcze spotkać coś prawdziwego sprzed ery fiata? Nie obiecuje ale postaram się być i namówić dwóch kolegów z pracy , od jakiegoś czasu nie tylko ja jeżdże w tym zakładzie pięknym autem![]()
Najczęściej widziany przedstawiciel motoryzacji włoskiej to Vespa. Dla przykładu, Alfa 159 w dowolnej wersji widziana była przeze mnie w liczbie ok. 10 sztuk podczas całego wyjazdu. To nie pomyłka: dziesięć. A w miejscowości gdzie byłem królowały różnej maści spidery, roadstery i kabriolety - żadnej Alfy w tej wersji. Wróciłem wczoraj wieczorem, dzisiaj muszę ogarnąć trochę sprawy w pracy, wieczorem zamieszczę w dziale "zużycie paliwa 159" fotkikomputera z poszczególnych etapów podróży. Ogólnie ze spalania jestem zadowolony, wyszło poniżej moich przewidywań, a po autostradach pedału nie żałowałem. Nie przesadzałem również, rraczej płynnie ale było też 223 km/h wg nawigacji.
223 to ładnie![]()
spalanie 7.8l/100km
====================================
pomoc w diagnostyce komputerowej Alf
Mały chip?
Lubie czasem powracać do tego filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=nw-fgKuoiPA
spalanie 7.8l/100km
Nawet suta nie było widać,rozumiem mama ale piersi są przecież dla dzieci
![]()
Rafał, może i mama ale czy jego? Mnie też pytają czy dziewczyna ze mną to córka. Odpowiadam, że oczywiście, ale nie moja. Poza tym wrażenia jak w moim wyścigowym SC. Oczywiście tylko dźwiękowe.
Ta mama bardzo na chodzie jest
Prezes zabierz na spotkanie swoją "córkę"
- - - Updated - - -
Tym się ścigają Japończycy, swoje nissany odstawili na bokzobaczcie ten garaż
http://www.youtube.com/watch?v=CqNbNxov00k
Ostatnio edytowane przez motofan ; 24-09-2013 o 21:42 Powód: Update
spalanie 7.8l/100km