Seba kto się uważa za lepszego zostawię dla siebie...
I jakoś nie mam problemu z tym jak ktoś wspomni na fb o tym kto jedzie na ćwiartki w czwartek. Sama nawet byłam chyba że 3 tyg temu, tylko spotkałam się ze znajomymi z ffp.
Pozatym najwięcej do powiedzenia zawsze mają Ci których tu nie ma...
A kolega jak będzie chciał to i piątek przyjedzie, tak jak inny na ramkach ah i należących do tego klubu, nikt nie ma z tym problemu, w przeciwieństwie do Ciebie.
Pozdro!
Chłopaki nie wiem czy moje pytanie wywołało taką burzę ale wyjaśnię. Jestem z małopolski, jednak obecnie studiuję i mieszkam w Gliwicach więc po prostu zapytałem czy nie byłoby problemu wpaść do was na jakiś spotjeżeli coś nie tak to śmiało mówcie, przecież żaden problem
pozdro
http://www.forum.alfaholicy.org/nasz..._konrad53.html <--- zapraszam
Ja problemu nie mam, zapytałeś to odpowiedziałam
Mnie się po prostu zdaje że forum jest dla ludzi i skoro ja Tobie proponuję żebyś wpadł do miejsca X a kolega na mnie "krzyczy" że forumowicze ah spotykają się w miejscu Y i mnie wyrzuca, to świadczy tylko i wyłącznie o nim :-D
Jak dla mnie temat jest skończony.
Jak masz coś do powiedzenia to w temacie się wypowiedz.
Tyle.
uuu !!!! nareszcie temat ozył !!!
co to za spiny ? co za roznica czy spoty są w piatki czy czwartki ? przeciez to spoty alfistów !
Ozi ty łobuzie
U nas spoty odbywają się w zasadzie cały tydzień (bez niedziel), tyle że w... PIT STOPIE.
Przyjeżdża się kiedy chce, albo musi - a wyjeżdża kiedy chce, albo - zazwyczaj - kiedy Ozi lub Darek pozwoli (zwłaszcza jak auto zaparkuje na podnośniku).
We czwartki i piątki - faktycznie są spotkania w Katowicach (co daje okazję, powód - jak kto woli śmignąć A4) - pierwsze z dłuuuuższą tradycją, w towarzystwie spotów innych marek (przynajmniej tak bywało), drugie świeższe (niestety nie byłem) - ale myślę, że równie atrakcyjne, skoro możesz tam spotkać organizatorów tegorocznego MEGA-Spotu (gliwickiego tym razem), zakończonego sukcesem bicia rekordu Guinessa w ilości AR. Wybieraj, choć nie musisz - możesz spotkać się tu i tu - jak napisał Ozi
Zauważam ostatnio w Gliwicach (tym razem nie myślę o PIT) całkiem sporo alf oramkowanych AH, w większości 159, ale mało kto - właściwie nikt (przynajmniej od kwietnia tego roku) tu nie zagląda, a na pewno nie odzywa się. Szkoda.
Ostatnio edytowane przez Archi ; 20-10-2015 o 18:46
Alfa Romeo Nel Cuore
Oooo widzę temat ozyltrochę śmieszy mnie ta wasza spina o te piątkowe spoty ale mniejsza o to, bo widzę ze to nasza Śląska kość niezgody.... Betina napewno wpadnę do Was w piątek... ale chodziło mi głównie o to żeby wspólnie spędzić aktywnie czas. I jak dla mnie nie obchodzi mnie czy ktoś jest z AH, AR GS czy VW...
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 21-10-2015 o 07:43