Piotrus daj znac czy napewno w piatek bedziesz to chetniej wpadne tez .
ARCHI ty to juz na spocie (w pit- spocie)dawno nie gosciłeś
a tak serio to warto by sie było spotkac np nad stawem w knurowie z stara gwardią ,DADASIEK ,WIEDZMAK ,ARCHI ,.....
Piotrus daj znac czy napewno w piatek bedziesz to chetniej wpadne tez .
ARCHI ty to juz na spocie (w pit- spocie)dawno nie gosciłeś
a tak serio to warto by sie było spotkac np nad stawem w knurowie z stara gwardią ,DADASIEK ,WIEDZMAK ,ARCHI ,.....
W piątek rano Ci napisze to się pokulamy i ewentualnie obgadamy temat stawu![]()
![]()
Z tym wyżej rozmawiałem przez Tel. Dzisiaj i faktycznie lipa sie dzieje widzę sam po sobie człowiek więcej siedzial na forum niż spal w nocy .stare czasy były fajne czasy gdzie leciało sie w jeden dzień do bielska tych potem na kopiec a kończyło się na mopie przy a1 juz chyba nie wrócą. Pamiętać musimy o jednym pasja łączy nie dzieli nie ważne kto gdzie mieszka komu kibicuje czy je stejki czy roślinki 2 magiczne słowa alfa Romeo. Ruszymy cos ten Śląsk ?
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Polać mu[emoji14]
Ostatnio edytowane przez wiedzmaak ; 21-10-2015 o 21:06
Sam sobie musze polac bo Ty do mnie juz 4 mc sie wybierasz na szklo
- - - Updated - - -
Sam sobie musze polac bo Ty do mnie juz 4 mc sie wybierasz na szklo
Zaczęło się niewinnie od pięknej 147 po 30sztuce tej marki stwierdzam że virus Alfa działa
Aktual:
AR 166FL 3.0 v6
AR GT
AR 166FL 2.4jtd 20v
Zastava 750
Nie Kuś nie Kuś bo do pracy jutro nie wstaniesz [emoji14]
I temat znowu umarł...![]()
Bo jedni grzecznie informują i zapraszają a drudzy skutecznie odstraszają [emoji6]
Hehehe![]()
Pół 2016 roku minęło i żadnego wpisu, nieźle.
Dawniej oramkowanych Alf po Gliwicach/Knurowie nie śmigało zbyt wiele, ale przynajmniej wątek jakoś istniał.
Teraz co druga ma ramki i nic. Szkoda.
Alfa Romeo Nel Cuore