Zgłaszałem bezpośrednio do centrali Alfa Romeo problem, że nie można wykupić kolejnych subskrypcji na pobieranie map. Dostałem info, że nie ma obecnie takiej możliwości i prawdopodobnie nie będzie ... Wysłano mi za to link: https://stellantis.navshop.com/#/downloads
![]()
Ale map Europy tam nie ma
Rozumiem, że widziałeś, że nie ma tam map dla Giulia/Stelvio na Europę?
Co ciekawe jest dla Tonale co to ponoć aktualizuje się OTA. Może nie tylko...
Burdel na kółkach.
@wip, nawet jakby była to co z plikiem licencji??
Śmieszy mnie podejście producenta, dają link do map których nie potrzebujesz i do tego z przed ponad roku![]()
A naprawili już to wybieranie głosowe w nawigacji? Działa to komuś?
No to by można zrozumieć że dają niby najaktualniejsze jakie mają...
Ale mapa Israel 12GB na tą kupę piachu???
Ściągam Tonale i fiata New Doblo z ciekawości zobaczyć zawartość... <<EDIT: lipa, nie miało to żadnego sensu, nic nie wniosło w kwestii sposobu licencjonowania czy coś w tym temacie.
Ostatnio edytowane przez netzmark ; 25-04-2025 o 15:35
@damianekmi: Zgłaszałeś do centrali czyli przez polską stronę WWW? Czy Infolinia? Czy jakoś może mailem do Włoch?
- - - Updated - - -
Dostałeś może odpowiedź na zgłoszenie dot. podawana głosowego adresu?
Ja 2 tyg temu zrobiłem swoje dzwoniąc na infolinie i na razie dostałem tylko maila o treści: "uprzejmie informujemy, iż Pana zgłoszenie jest rozpatrywane przez dział techniczny, a Dział Customer Care na bieżąco monitoruje i ponagla sprawę. Dziękujemy za cierpliwość i przepraszamy za związane z tym niedogodności." ...
Juz maj a na 2025 zero update
Nic nie dostałem, zero. Kiedyś już coś wysyłałem, chyba problemy z logowaniem do tych ich aplikacji dzwonili, pisali, teraz nic.