panowie dajcie znac jak bedziecie organizować jakis zlot, chetnie bym wpadł, w garażu butelkowy SPIDER i czarna 156, ramki ktos z forumowiczow ma na stanie w plocku? czy trzeba wysylke zamawiac? pozdrawiam
panowie dajcie znac jak bedziecie organizować jakis zlot, chetnie bym wpadł, w garażu butelkowy SPIDER i czarna 156, ramki ktos z forumowiczow ma na stanie w plocku? czy trzeba wysylke zamawiac? pozdrawiam
trzeba zamawiaćja też się zbieram by zamówić
z pierwszym zamówieniem zrobili jaja, bo niby za pobraniem nie chcieli wysłać więc odpuściłem jak na razie ale koło 10tego będę zamawiał jak coś
spocik by można było ogarnąć
jestem za
No moznaby byloja tez jestem za ale dopiero po 10-tym:/
[QUOTE=adalberto;1211597]Wrzucę dwie foty z dzisiejszego mini zlotu z Piotrkiem i Robertem
Zlot był bardzo mini ale dobre i to![]()
Ja i Seba i Rdk dziś byliśmy na BUDMAT drifcie, stwierdziliśmy że za rok wystawiamy TEAM ALFA ROMEO
było kozak
![]()
Nie tylko Wy tam byliscie
ALFA ROMEO JTD DRIFT TEAM- bez dymu nie ma ognia![]()
Ostatnio edytowane przez robert_t18 ; 23-06-2013 o 21:01
Najpierw musimy kupic z 10 Alf na częściNo i porządna laweta to podstawa
![]()
♥ Anonima Lombarda Fabbrica Automobili ♥
Alfa Romeo 156 [1.8 T.S 16v 144HP 2001r ] SPORTPACK / Berilna / 2008-2011r
Alfa Romeo 156 [2.4 JTD 10v 136HP 1999r ] SPORTPACK / Berilna / 2011 - .....
Alfa Romeo 159 [2.4 JTDm 20v 200HP 2007] SPORTWAGON / 2018-.....
To ja juz jedna mam![]()
Kurwa co ja dziś przeżyłem ;/;/;/;/;/, właśnie wracam ze szpitala, mała się rozchorowała, na szczęście jak na razie nie wymaga hospitalizacji ale kurwa przez ten kaszel dzieciak się męczy aż serce ściska, jutro wolne mam nadzieję że przejdzie jej szybko-mój mały promyczek szczęściaKOCHANY
-------------------------------
Druga sprawa w końcu mam światła w alfie i mogę jeździć w nocy, hidy teraz to hidy a nie kurde prowizorka świecenia, czyli z lampami się uporałem, ale to i tak mało w porównaniu do chorego szczęścia mojego ;/, ale w końcu moja alicja zaczynać przypominać samochód z charakterem, zostało tylko tylna szyba przyciemnić, obniżyć (gwint lub sprężyny same) i malowanie alufelg na czarno
........a i przymierzam się na program tak na 180km
, jak starczy kasy, seba wiesz za co dzięki
chodź i tak już się wypstrykałem z pestek przez całą sytuacje, jak nie urok to sraczka
-------------------------------
Za rok zbieramy się wszyscy alfaholicy, ubieramy się w te same koszulki i idziemy reprezentować naszą wspaniałą markę na DRIFT BUDMAT SHOW, jak by dobrze pomyślał i ogarną temat można założyć nieoficjalny, luźny ALFA ROMEO TEAM
KLUB
koszulki zaprojektować i zamówić z ładną nazwą reprezentującą nasz region/grono
![]()
Ostatnio edytowane przez lokers ; 24-06-2013 o 00:28
Mi się te koszulki podobają
http://img18.imageshack.us/img18/1759/alfaecowhite.jpg