nie spamować tylko dopisywać się do listymusimy wcześniej wiedzieć czy w ogóle w tym naszym stagnacyjnym województwie warto coś organizować.
Określcie orientacyjne godziny spotu, to ułatwi organizację![]()
no propozycja padła godz. 16-18 ale może większość będzie mogła wcześniej lub później to jeszcze dynamicznie może się zmienić. Na razie rozważamy dzień 15marca.
Ja tego nie widzę w miejscowości która jest malutka i nie ma gdzie pojechać. W sumie w Koszalinie tez nic nie ma ciekawego ale coś można skombinować. Ja niestety spasuje z wyjazdu tego. A czekam Lenix na wakacje i jak zorganizujesz coś nad jezioremPodobno u Was są jakieś narty czy coś na jeziorze
![]()
Ja też mówię PASS w tym terminie![]()
nie miejsce czyni spotaale za dużo chętnych jest ze szczecina więc musimy rzeczywiście znaleźć inne miejsce bo się nie pomieścimy w gryficach czy drawsku. Porażka
Chyba pozostaje nam podłączyć się pod północ.
Ostatnio edytowane przez saybot ; 25-02-2014 o 21:27
Mysle ze szczecin jest wygodny i nie chce mu sie jechac![]()
Raczej jak już zaplanować jakiś regionalny spot to z jakimiś atrakcjami bo na godzinę czy dwie to się nawet nie opłaca jechać. Można pomyśleć o jakieś miejscowości gdzie jakoś uatrakcyjni się większy spot, pójdzie się do jakieś restauracji, coś zwiedzi grupowo, kiełbachę z grilla wciągnie, albo jakieś kajaki cokolwiekale jechać pół województwa na godzinę to nie dla mnie.