No to również pozdrawiam![]()
No to również pozdrawiam![]()
W niedzielę widziałem w drodze do Nałęczowa 159, kierowca machnął, ale ja siedziałem na siedzeniu pasażera po ciężkiej weselnej nocy, nie zdążyłem nawet pomyślećPozdrawiam.
- - - Updated - - -
156.
Pozdrowienia dla własciciela dwulitrowej 156 na podrzeszowskich blachach z klubowymi ramkami w kolorze cosmo blu stojacej dziś u Lecha z Borku no i srebrnej (?) 166 ale nie zwróciłem uwagi na tablice.
srebrna 166 WF ... widziana na osiedlu "Borek" pod Lublinem - rameczki były...szkoda, że kierowcy brak![]()
pozdrowienia dla czarnego sedana 159 na RLS(bez ramek) ktorego wpuscilem przed siebie i jechal chwile przedemna na parkingu pod Millenium Hall(mialem ochote tak za nim pokrazyc tylko dostalem opierdziel) oraz na powrocie czarna 159 SW ze srebrnymi relami mknaca w strone Rzeszowa-jakies 40 minut temu w okolicy Klęczan-wydaje mi sie ze to 2.4 JTD RRS ktorego widzialem na tygodniu pod Dakolem w Debicy.Pozdrawiam jeszcze inne alfy ktore widzialem-w Rzeszowie ciemna chyba grafitowa 147 chyba na felgach TI(na swiatlach kolo nowego mostu/zamku) i bordowa 156 rowniez na parkingu pod Millenium
gdzies Ty mnie tam ustrzelil??Ja bylem w kinie na Batmanie.Zajebisty film
Dzisiaj pozdrawiam kierowników: 145 w Niechobrzu, ciemnej 166(Marcnow?) na ul Legionów w Rz, czarna 156 na szopena i czarna 155 na sobieskiego koło urzędu wojewódzkiego. Wszystkie oramkowane.
SŁOWIK to byłem jadojechales mnie szybko , wczesniej widzialem jak wyprzedales autka z tylu wiec przyredukowałem hehe pozdrawiam i do kolejnego
![]()