to jak dziś?
Wpadamy normalnie na 20.00? czy na 19.00 aby posiedzieć troche dłużej i kto chce to na szpile poleci, chyba, że w okolicy bydzie kajś mecz transmitowany to można podjechać![]()
to jak dziś?
Wpadamy normalnie na 20.00? czy na 19.00 aby posiedzieć troche dłużej i kto chce to na szpile poleci, chyba, że w okolicy bydzie kajś mecz transmitowany to można podjechać![]()
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
Alfa 156 2.4 JTD CF2 136@175 KM 370 NM Sportpack
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
no to niewiem spotykamy sie dziśczy umawiamy ekipe na za tydzień jak już euro nie bedzie ? i czy spotykamy sie na 19.00 czy 20.00 czy na Niebieskim czy na górze ?
dużo pytań tak mało odpowiedzi :p
No Alfa No Fun-No Fun No Life
No to wpadnijmy na 19.00 przykładowo i tyla
chociaż kij wie jaka będzie frekwencja przez Euro
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150@190 KMAlfa Romeo MiTo 1.4 T.B. 155KMAlfa Romeo Giulietta Quadrifoglio Verde TCT '16
"Moja jest tylko racja i to święta racja. Bo nawet jak jest twoja, to moja jest mojsza niż twojsza. Że właśnie moja racja jest racja najmojsza!"
jak juz pisalem moge dzis podjechac na 19 tylko nie wiem gdziea w sumie to umowilem sie z georgem dzis na spocie ma obejrzec co mam do roboty w swojej belli
no i jeszcze jedna sprawa moze ktos z was wie co moze byc nie tak skoro sprawdzam olej co jakis czas i juz 2 razy mi sie zdarzylo ze bagnet byl suchy po czym dolalem oleju i przejechalem sie troche no i na bagnecie wyskakuje full
nie mam pojecia ocb
a oleju nie wpierdziela bo nie kopci na niebiesko a jak dam jej w palnik to troszke na czarno ale to chyba jak kazdy diesel
moge powiedziec tylko tyle ze silnik mam od dolu troche przypocony no i na pampersie jest tez taka warstwa jakby oleju czy czegos w tym stylu
wiec ktos co to mzoe byc /?? moze dzis na spocie ktos mi cos doradzi albo obejrzy i podpowie co mozna z tym zrobic.
Dobra tto spotykamy sie dziś na 19.00 na Niebieskim ewentualnie jak będzie fajna pogoda to wyjedziemy na dwór ale puki "poranny WueF w podziemiu to i my![]()
To dziś kto może i chce to na 19.00 wpadać!
Damian zobaczymy co i jak
eleganckobędę o 19
hehe ja sie ociupinke w wielkim stylu spuźnie* żartowałem będe na 19.00
![]()
Ostatnio edytowane przez Hans ; 28-06-2012 o 14:26
ja tez jestem na 19 Hans jedziesz przez Murcki?
Ja też wpadnę dzisiaj![]()
I wyjdzcie z podziemia![]()