Panowie spokojnie... Czy ja napisałem, że z tym autem jest coś nie tak...
Wyraziłem subiektywną opinię, że mając dodatki tego typu, oczywiste jest dla mnie dołożenie wydechu....
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Panowie spokojnie... Czy ja napisałem, że z tym autem jest coś nie tak...
Wyraziłem subiektywną opinię, że mając dodatki tego typu, oczywiste jest dla mnie dołożenie wydechu....
tania jak na taki wypas i jeszcze handlarz ma zarobić - normalnie za granicą Caritas jest. to tego igła i książkowy wzorcowy przebieg jakiś pakiet TI max opcja nie palono w aucie- ja bym brał bo naprawdę widać Niemiec płakał jak sprzedawał lalkę
a tak na poważnie bełkot handlarza piszącego od rzeczy - brak czujników parkowania przód brak szklanego dachu brak xenonów - pojedynczy wydech no i brak fot silnika.
A co do forumowych "ekspertów" radze dać sobie na luz bo już tak rożne wersje wypuszczali makarony że można się pogubić - moja powinna mieć chromy wokół szyb a ich nie ma no i co ? ulep!
Kolega Adam podzielił się swoimi wątpliwościami więc nie naskakiwać od razu.
- - - Updated - - -
Adam - jaka dokładka z przodu?
Ostatnio edytowane przez Dareek ; 29-10-2017 o 13:27
Made in Italy, perfected in my garage. Giulietta Sprint Speciale
Pod zderzakiem jest chyba ta dołożona sportowa. W serii jest inna...
[QUOTE=Adam100;2030933]Panowie spokojnie... Czy ja napisałem, że z tym autem jest coś nie tak...
Ale taka Twoja subiektywna opinia ma się nijak do tego o co pyta zainteresowany zakupem. To jest wątek o zakpie aut więc się tego trzymajmy. Wiedza ekspercka typu jest dziwne, bo poprzedni właściciel nie chciał ulepszać fabryki ma tutaj wartość dodaną "zero".
Przechodząc do meritum, jeśli skrzynia działa ok, silnik również to dwie potencjalne kosztowne awarie masz z głowy. (TCT, MA). Jeśli samochód nie ma kilograma szpachli i nie był utopiony to myślę, że to dobra oferta, chyba cenowo aż za dobra. Jednak takie igiełki na zachodzie kosztują ciut więcej, a pamiętaj, że handlarz musi zarobić.
[QUOTE=Adam100;2030933]Panowie spokojnie... Czy ja napisałem, że z tym autem jest coś nie tak...
Ale taka Twoja subiektywna opinia ma się nijak do tego o co pyta zainteresowany zakupem. To jest wątek o zakpie aut więc się tego trzymajmy. Wiedza ekspercka typu jest dziwne, bo poprzedni właściciel nie chciał ulepszać fabryki ma tutaj wartość dodaną "zero".
Przechodząc do meritum, jeśli skrzynia działa ok, silnik również to dwie potencjalne kosztowne awarie masz z głowy. (TCT, MA). Jeśli samochód nie ma kilograma szpachli i nie był utopiony to myślę, że to dobra oferta, chyba cenowo aż za dobra. Jednak takie igiełki na zachodzie kosztują ciut więcej, a pamiętaj, że handlarz musi zarobić.
Lusterko wsteczne: zwykłe, a nie elektrochromatyczne
Tapicerka: nie skóry, a 0,5 skóry
Wydech: fabryczny
Felgi: alu 18" brak
Pakiet: Sport 1 (alu 17")
Pakiet: Infotainment
Sykwindow: brak
AFS ( Adaptive Frontlight System): brak (5-ty guzik nad klimatronikiem jest pusty)
Xenon: brak
- położenie wycieraczki tylnej – walnięta wiązka
Przedlift, seria. Biorąc pod uwagę rok i to co powyżej, cena normalna
opis pakietów: http://www.alfaromeopress.pl/downloa...tta_cennik.pdf
Ostatnio edytowane przez Essential ; 30-10-2017 o 16:27 Powód: dodano link
Nadal nie uważam że to cena normlana - jest za niksa o ile opis sie zgadza- looknij na mobile.de
i jak jest xenon to i jest AFS
Wielkie dzięki, o taką odp mi chodziło bo nie siedziałem prędzej szczegółowo w temacie Giulietty.
Będę wiedział na co patrzeć przy pakietach wyposażenia.
Mam jeszcze 2 w DE na oku:
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...AUTOMATIC_GEAR
oraz
https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/d...AUTOMATIC_GEAR
w drugiej brak skór/ pół skór i przeróbka panelu (wg mnie dość spoko bo seria przedlifotwa jest słaba w tym elemencie jak dla mnie).
Ogólnie bardziej jestem za opcją auta z niemiec od prywatnej osoby.
Cokolwiek o dwóch powyższych ?
Alfa Romeo Gtv 98' 1.8 TS & Italjet Dragster 02' 180ccm 2t - ITALIA POWER
Oba samochody nie wpisują się w moją estetykę. Giulietta bez nakładek na progach słaby ma look, podobnie brak aluminiowych nakładek na pedałach przy TCT. Ta czarna guma na wielkim hamulcu wygląda zwyczajnie bardzo słabo. Wiem, ze to kwestia gustu więc ustal sobie priorytety czego szukasz a czego brak akceptujesz. W pierwszej bi ksenony z ASF. Resztę można uzupełnić, to też kosztuje. W przypadku nakładek - wiercenie dziur w progach, bo jeśli fabrycznie były gołe, to otworów technologicznych nie ma. Auto z panoramą ma niski przebieg, zakładając że ori - dobra baza jeśli szukasz samochodu z takim oknem. Bi ksenonów brak i ta tapicerka… Dobra podstawa wizualnie to auto z PL, ma też najwyższy przebieg z tych 3, co przekłada się na cenę ofertową – ale tematu wypisywanych przebiegów nie ruszam. Bierz VIN, oglądaj.