Zajrzyj do KOWALI na ul.Lotnikówczynią cuda i nie zdzierają kasy
![]()
Zajrzyj do KOWALI na ul.Lotnikówczynią cuda i nie zdzierają kasy
![]()
A ja jeszcze wróce do hidówbo nie mogłem nic wczęsniej napisac
Ja też mam w lampach HID i nigdy mi nikt nie mrugał, zauważ że częściej oślepiają Cię nowe samochody ze spryskani z samopoziomowaniem !?!? Więc po co mam na to wydawać jeszcze pianiądze ? A czy w GTA też było samopoziomowanie ? Wydaje mi się że nieA żeby jeszcze było śmieszniej ja do swoich lamp sam założyłem sobie soczewkę !! Drażnią mnie też HIDy ale tylko w jednym Przypadku ! Gdy koleś wsadzi sobie to do GOLFA MK3 albo do starej Renówki do zwykłych lamp !!! To już jest małe przegięcie, bo światdło jest rozproszone w każda stronę :| ale gdy masz soczewkę nie ma możliwości oślepiania ... chyba że jest żle ustawiona lampa. No i ostatni przykład Renault Laguna II wychodziły wersje z xenonem i spryskani a widziałeś tam samoregulowanie i soczewki ? Pozdrawiam
Robert, spojrzałem na fakturę i dokładnie 121,77 zł
w marcu tego roku w serwisie Alfa - Fiat
---------
mam stare lampy - jasne, trochę zmatowione, mogę komuś oddać za symboliczną sumkę.. o ile ktoś by się na to połasił![]()
Ostatnio edytowane przez Lichy ; 24-06-2013 o 21:10
jak na serwis cena dobra, a i bez problemu ogarniają samochody z grupy Fiata w salonie skodyJak coś mam znajomych mechaników tam to jak ktos wstawi tam samochód to dać znać szepnę im słówko żeby zrobili to tak jak należy
![]()
Seba, możesz szeptać, jak coś większego do roboty to właśnie tam odstawiam...ale i tak nie narzekam, dobrze robią... jeszcze nic nie poprawiali
![]()
a mi sie dzisiaj klima zes...laniby gaz jest i sprezarka sie zalacza a nie chlodzi, na kompie bledow nie ma... ogarnial ktos cos takiego juz?
Panowie szykuje się jakieś spotkanie na ten weekend?? Jutro wracam do Polski więc może tym razem się na jakieś załapie![]()
połącz się jeszcze ze sprężarką klimy ale to w najnowszym Fesie czyli Multiscan
no wlasnie w multiscanie probowałem, za 1 razem byl jakis blad sprezarki(sporadyczny) pozniej kilka razy podlaczalem i nie bylo zadnych bledow, po wlaczeniu klimy cos tak jakby syczalo pod decha rozdzielcza, w srode albo w czwartek robie jeszcze jedno podejscie
Panowie kto na SOBOTA/NIEDZIELA chętny się spotkać
1.LOkers