Moze chcial sie sprawdzić od słupka do słupka:p jeszcze tam nie byliśmy ale ciągle i intensywnie o tym myślimy :p pasuje sie tam w końcu wybrać;p trzeba Michała zwerbować żeby to zorganizował:p a puki co ty tylko "Chorwacja" ;p
Moze chcial sie sprawdzić od słupka do słupka:p jeszcze tam nie byliśmy ale ciągle i intensywnie o tym myślimy :p pasuje sie tam w końcu wybrać;p trzeba Michała zwerbować żeby to zorganizował:p a puki co ty tylko "Chorwacja" ;p
No myślałem że będą chęci coś tak przycisnąć, ale jazda z taką prędkością jak jechaliśmy też nie była zła, ważne że piękne włoszki jechały razem
![]()
i tak zniszczyl bys go momentem heheheno trzeba jakos sie wybrac ja jak tylko pogoda to chorwacja albo grodek chodz czysciej jest na chorwacji pasowal by jakis zlot nad woda duzy grill nad woda zawsze dobra atrakcja
![]()
Taka jazda relaksuje :p następnym razem nie będzie tak spokojnie :p pasuje cos myśleć o jakimś zlocie bo lato sie skończy i będzie lipton :p
zrob sobie zlot na hcorwacjirozlozymy sie grille rozpalimy
![]()
Aż za spokojna i pod koniec fantazja już mnie poniosła nie wytrzymałem takiej prędkości hahahah![]()
Ciesz się że ja zachowałem spokój bo na wjeździe na autostradę stały 2 radiowozy![]()
Noo własnie nie wiedziałęm o co biega że tam stały o.0 lodówki by Cię nie dogoniły![]()
Stali sobie na kogutach w dwa auta i gadali ze sobą na pasie do włączania się do ruchu![]()
Dostaliśmy dziś propozycję na spota wyjazdowego od naszej koleżanki Vanessy. Otwarła ona lodziarnię w Olkuszu o nazwie "Vivien" na ulicy Nullo 23 i serdecznie nas zaprasza. Ja z racji iż ostatnio nigdzie nie byłem to jestem chętny na mały wypad na lody poza nasze okoliceJeśli jest ktoś jeszcze chętny to piszcie tutaj i obojętne kiedy chętnie bym się wybrał
![]()